Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

jona 18:05, 09 lis 2015

Agania napisał(a)

On jest cytrynowo-zielony wiosną, zielony latem, pomarańczowy jesienią, w donicy zimuje swojego klona Jona

Dissectum tak zmienia kolory? W takim razie u mnie na pewno nie on, bo mój bordowy cały sezon, choć w różnych odcieniach tego koloru.
Anda 19:33, 09 lis 2015

Aganiu, tysiąc stron to już coś. Owacje na stojąco Gratuluję. Oby tak dalej.

Piękne widoki u Ciebie w ogrodzie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:33, 09 lis 2015

Z wrażenia dubelek popełniłam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Nallar 19:59, 09 lis 2015

Agatko, bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas. Myślisz że mahoni tam nie dawać? a gdyby ją ograniczać cięciem? A jeśli nie mahonia to co? Przychodzi Ci coś do głowy?
Dorota123 20:09, 09 lis 2015

Widok z Twojego balkonu piękny: na ogród i na góry. Na jedno i drugie można patrzeć godzinami.
Kindzia 20:38, 09 lis 2015

Agatko, spóźniona jestem , ale pogratulować właścicielce takiego ogrodu to mus

To co mam najlepszego...

Agania 21:25, 09 lis 2015

Milka napisał(a)
On mnie zachwyca nieustannie, kupię go sobie, ale chyba w necie musze szukać, w moich szkółkach nie widziałam, buziaki"

Udanych łowów Irenko, ja swojego kupiłam na wystawie ogrodnictwa w Krakowie, teraz już u mnie wszystkie kloniki łyse
Całuski
Agania 21:28, 09 lis 2015

jona napisał(a)

Dissectum tak zmienia kolory? W takim razie u mnie na pewno nie on, bo mój bordowy cały sezon, choć w różnych odcieniach tego koloru.

Tak to Disectum, myślałam, że tego właśnie masz, ale mnie upewniłaś, że nie, to w takim razie jak purpurowy to u Ciebie Garnet
Agania 21:31, 09 lis 2015

Anda napisał(a)
Aganiu, tysiąc stron to już coś. Owacje na stojąco Gratuluję. Oby tak dalej.

Piękne widoki u Ciebie w ogrodzie.

Dzięki za owacje.....spocznij kochana
Agania 21:33, 09 lis 2015

Nallar napisał(a)
Agatko, bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas. Myślisz że mahoni tam nie dawać? a gdyby ją ograniczać cięciem? A jeśli nie mahonia to co? Przychodzi Ci coś do głowy?

Zawsze możesz ciachać, a co innego, napisałam u Ciebie