Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 15:01, 17 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)

To ja z Twoim kumplem bym się zaprzyjaźniła..... tylko ja muszę czasami siku Cywilizowanie

Powrót w deszcz po takich widokach to koszmar.. ale sie poprawia

Wianek na drzwi zajefajny

Wiem, że Ty speed babka jesteś, nasz kumpel sam jeździł, ale spotykaliśmy się na stokach nie raz, ja taka wytrzymała nie jestem, zawsze musi być postój na odpoczynek, konsumpcję i cywilzowane to...ale zawsze w jakimś pięknym miejscu

Mam w końcu słońce
Agania 15:02, 17 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

listki barwinka ładnie się prezentują o tej porze roku na przykład

No coś Ty moje barwinki są jeszcze bez liści
Agania 15:04, 17 mar 2016

katel napisał(a)
Ślicznie Ci ten wianek wyszedł .

Bogdzia napisał(a)
Wianek śliczny , podziwiam zdolnosci.

lindsay80 napisał(a)
Wianek prześliczny i kwiaty wiosenne piękne, uwielbiam przebiśniegi!

Dzięki

Zdolności wyszły w czasie niepogody, wolę jednak żywe kwiaty, przebiśniegi, krokusy, ranniki, iryski, przylaszczki i zawilce wiosenne uwielbiam, jeszcze mi ich wciąż brakuje...trzeba to zmienić
Agania 15:06, 17 mar 2016

Milka napisał(a)
Aganiu, czyściutko juz i bardzo wiosennie.
Wianek i ja chwalę, dumam też...chyba kupię jakiś gotowiec

Irenko Ty to jesteś w gorącej wodzie kąpana, ale wiem, że z pewnością coś ładnego w rączki Ci wpadnie
Schlebiasz mi z tymi porządkami, ja mam tyły ogrodowe okropne
Agania 15:07, 17 mar 2016

Piotr_ napisał(a)
A u cb wiosna i wiosna ehh super

Jak jest słonce to i wiosna jest
Agania 15:07, 17 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Afganie proszę zmień avatarka bo mi się już chce wiosny

Załatwione już
Agania 15:10, 17 mar 2016

anka_ napisał(a)
Agatko zdradź sposób.... plissss

Margarete 15:35, 17 mar 2016

Agania napisał(a)

O twój wawrzynek juz kwitnie...a mój dopiero w pąkach.
Podziwiam twoja wiosne Agato, czekam z niecierpliwościa na magnolie i u ciebie i u siebie, może nasze Genie w tym roku nam pieknie zakwitna....
Katkak 17:26, 17 mar 2016

Aganiu kochana możesz chybcikiem do mnie zajrzeć i doradzić w sprawie zakupionego oczara?
17:40, 17 mar 2016
fotki zimowe obejrzałam ...zapytam nieśmiało te 125km to ile dni jazdy?

też się na święta wybieram zimę celebrować jeszcze ...szybki wyjazd bo w tym roku u nas kicha a tak prawdę powiedzieć to jak dla mnie Pilsko mi wystarcza...jak tylko jest sprzyjająca zima

czytam gdzieś po ludziach że jakieś ćwiczenia wdrożyłaś ...bo ja tez coś tam macham kończynami (głównie skalpel bo inne skoczne to mi szkoda kolan które i tak już wystarczająco dobrze chrupią i teraz zaczęłam czyszczenie ogrodu i nawet nic mnie nie łupie nie strzyka jakby siły mam więcej itp. napisz mi o swoich ćwiczeniach ...co i jak
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies