Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 12:38, 28 kwi 2016

Madzenka napisał(a)

Cudo, jak ten klon sie nazywa?

Marzenko Acer palmatum 'Dissectum'
ryska 12:39, 28 kwi 2016

Jak u Ciebie pięknie, wręcz bajecznie a artystyczne zdjęcia dodają tajemniczości.
Parę razy już oglądałam
A tak z ciekawości zapytam: szkarłatka przetrwała? Moja już wypuszcza listki. Pozdrawiam
Agania 12:41, 28 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)
Piękne artystyczne foty.... ale składam reklamacje .... przyszłam na magnolie i co obrazek to połowa zamazana Masz tak piękne drzewa, klony, magnolie, widoki, a nawet psy.. że aż tyle ozdóbek artystycznych nie potrzeba. U Ciebie piękno się samo broni i nie trzeba aż tyle dodatkowych upiększeń..

Owszem foty są ciekawe i chętnie się je ogląda, jak obrazy... ale .. dorzuć mi czasami taki tradycyjny ladszafcik Plissss

Bratki też są boskie Dziś u sąsiadki te malutkie podziwiałam.. są prześliczne

Pszczelarnia napisał(a)
Tak, tak zdecydowanie prosimy o zdjęcia landszafcików z Twojego ogrodu. Wielka sztuka tak dobrać drzewa i wpisać w krajobraz.

Aniu,Ewo coraz więcej na o. artystycznych kadrów, podobają mi się takie barwy natury i foto jak obrazy malowane pędzlem, specjalnie nie upiększam i nie oprawiam w ramki, zdjęcia zawsze były zwykłe, a teraz może niezwykłe, ale macie rację ogród to nie pudełko....obecnie mam nowego pstrykacza i muszę sobie trochę pofantazjować i pobawić się nową zabawką...to takie kuszące

Dajcie mi trochę czasu...na udane lanszafciki
Milka 12:47, 28 kwi 2016

Cudny ten Dissetium
U mnie chyba Jordan od suszy i zimna padł, nic znaków życia nie widzę, chyba go potnę ciut....
Agania 13:02, 28 kwi 2016

ryska napisał(a)
Jak u Ciebie pięknie, wręcz bajecznie a artystyczne zdjęcia dodają tajemniczości.
Parę razy już oglądałam
A tak z ciekawości zapytam: szkarłatka przetrwała? Moja już wypuszcza listki. Pozdrawiam

Reniu dzięki...mam teraz taki kurs foto - na oko, sama instrukcja obsługi i funkcje zaawansowane aparatu mam na 220 stron

Szkarłatki poszukam, nie zaznaczyłam dokładnie miejsca jej posadzenia, jak ma się już pojawić to sprawdzę dzisiaj
Agania 13:05, 28 kwi 2016

Milka napisał(a)
Cudny ten Dissetium
U mnie chyba Jordan od suszy i zimna padł, nic znaków życia nie widzę, chyba go potnę ciut....

O to go szkoda, a okrywałaś go na zimę, może nie cały padł, poczekaj może jeszcze odbije.
Milka 13:37, 28 kwi 2016

Agania napisał(a)

Reniu dzięki...mam teraz taki kurs foto - na oko, sama instrukcja obsługi i funkcje zaawansowane aparatu mam na 220 stron

Szkarłatki poszukam, nie zaznaczyłam dokładnie miejsca jej posadzenia, jak ma się już pojawić to sprawdzę dzisiaj

Szkarłatki sa nie do zdarcia, ja wręcz z nią walczę

To poczekam jeszcze; czekam tez na moje Garnety ze złamanych patyków, na jesieni rzecz się stała, zaczynają liście puszczac
Agania 14:05, 28 kwi 2016

Milka napisał(a)

To poczekam jeszcze; czekam tez na moje Garnety ze złamanych patyków, na jesieni rzecz się stała, zaczynają liście puszczac

Szkarłatka mnie zauroczyła u Renatki i dzięki jej życzliwości dostałam kłącza, na tym etapie jestem w niej zakochana

Co to a szkody były?....ale się nie martw będą gęściejsze
Agania 14:05, 28 kwi 2016

Milka napisał(a)

Szkarłatka mnie zauroczyła u Renatki i dzięki jej życzliwości dostałam kłącza, na tym etapie jestem w niej zakochana

Co to a szkody były?....ale się nie martw będą gęściejsze
20:39, 28 kwi 2016
Agania napisał(a)

Aniu,Ewo coraz więcej na o. artystycznych kadrów, podobają mi się takie barwy natury i foto jak obrazy malowane pędzlem, specjalnie nie upiększam i nie oprawiam w ramki, zdjęcia zawsze były zwykłe, a teraz może niezwykłe, ale macie rację ogród to nie pudełko....obecnie mam nowego pstrykacza i muszę sobie trochę pofantazjować i pobawić się nową zabawką...to takie kuszące

Dajcie mi trochę czasu...na udane lanszafciki

aaaa to taki aparacik z bajerami)) mnie te bajeranckie fotki odpowiadaja ...ale naturalne szerokie kadry też chętnie ujrzę)) dla porównania na przykład
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies