Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:28, 14 maj 2016

Katkak napisał(a)
Aganiu, też chcem taki ogród. Nawet w wersji mini. Przybywaj kiedy tylko możesz i radź jak to zrobić.

Ty masz już taki ogród właśnie w wersji mini...ale zawsze doradzę jeślivtylko potrafię, a tego nie wiem, no i jak mam Twoje przyswolenie

kropelki
Agania 19:41, 14 maj 2016

Urszulla napisał(a)

A mi się każdy widok podoba. Podglądam Twoje zestawienia, pelargonie też mam w stadium początkowym, urosną, poza tym pogodę mamy jaką mamy i pelargonie prawdę mówiąc są najbardziej niezawodne. przy okazji podpatrzyłam kokorycz z białymi tulipanami. A poszukuję białej serduszki. Będziesz w Pisarzowicach?

U mnie napisałam, ale fotki poniżej bo mi się wczoraj nic nie ładowało.

Byłam podpatrzyłam, że Osteo jeszcze w doniczkach...serduszki białej nie mam, też szukam

W Piasarzowicach niestety nie będę, niestety;(...planowałam z Kasią wyjazd do Bogdzi w maju już w zeszłym roku, ale wypadki po drodze mi to skutecznie uniemożłiwyły

Klon EsK Sunset

Agania 19:46, 14 maj 2016

Gardener27 napisał(a)
Nie tylko ogród piękny ale też widoki z niego bajkowe Cudne te nasze okolice Krakowa
Widzę że zmieniasz już nasadzenia w donicach W tym sezonie będzie różnorodnie i kolorowo
Białe parroty w kokoryczy wyglądają obłędnie
Dziś ogród podlewa się sam więc ogrodnicy odpoczywają Miłego weekendu życzę

Dziękuję odpoczynku nigdy dosyć
Ja jakoś nie odpoczywam, czas spędzony dla ogrodowiska to dla
mnie relaks...ale reszta pozostaje w tyle....ale to chwila dla mnie

Black parrot dzisiaj poległ ...może się jeszcze podniesie

Agania 19:49, 14 maj 2016

Kasya napisał(a)
No to fajnie wyszło
Ja tez mam taki problem ale od południowej strony
Bariera nie powinna byću mnie wyższa miz metr bo się okropny cień robi

U nas więcej takich parawanów potrzeba w tym miejscu mam cień dopiero po południu, to wschodnia część ogrodu.

Anda 19:50, 14 maj 2016

Pięknie masz, kielichowiec ma śliczne kwiaty. Ogrodzenie wiklinowe ładnie wyszło
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 19:53, 14 maj 2016

Kasya napisał(a)

Kolczyki bym zrobiła

To ja poproszę

Geysza

jolanka 19:54, 14 maj 2016

Agania napisał(a)

Kielichowca pokażę

Ale piękny, nie znam tego ananaska. Jak rośnie ?
Agania 19:59, 14 maj 2016

Anda napisał(a)
Pięknie masz, kielichowiec ma śliczne kwiaty. Ogrodzenie wiklinowe ładnie wyszło

Wikliny więcej mi trzeba
Kielichowca mogę polecić
i wszytko co kwitnie o tej porze roku
danuta_szwajcer 20:00, 14 maj 2016

Ale cudny ten kielichowiec Jest łatwy czy kapryśny? Jak go posadziłas to długo czekałaś na kwiaty? Też się nad nim zastanawiam ale np. tulipanowiec mam już 10 lat i kwiatów jak nie ma to nie ma a haha za stara już jestem na długie czekanie No i ten wieczny brak czasu i walka z chwastami tu Cię doskonale rozumie bo też tak mam. Pozdrawiam
malgorzata_s... 20:03, 14 maj 2016

Aguś super z tą wiklinową zasłoną I lustro jeszcze