Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

BASIA8 10:34, 04 lip 2016

Agania napisał(a)

Skrzynki już pomalowane, jeszcze nie ustawione, placyk nie przygotowany, u mnie z górki, nie ma poziomu brakuje koncepcji, zdrowie wraca, ale siły, aż tyle nie mam, jestem praktycznie wyłączona z cięższych prac, mogę tylko pokierować pracami

Kochana skrzyneczki ślicznie się prezentują Cieszę się bardzo że zdrówko powoli powraca Kierownik jak najbardziej jest potrzebny w ogródeczku musi ktoś czuwać i patrzeć fachowym wzrokiem
Buziolki zostawiam.
07_Rene 12:39, 04 lip 2016

Kierowanie pracami ogrodowymi też może być satysfakcjonujące jak tylko chętni pracownicy są
Pięknie u Ciebie jak zwykle. Wcale nie widać, żeś w lekkiej niedyspozycji.
Tarnina 14:03, 04 lip 2016

Ach u ciebie jak zawsze wszystko piękne i wypielęgnowane.... róża new down cudna...
kasiek 23:03, 05 lip 2016

Oj mało fotek, w sb Ci pofocimy bo czas stronkę uaktualnic
jolanka 23:19, 05 lip 2016

Agania napisał(a)

Ogród potrzebuje takiego jadalnego pokoju ze skrzynkami
Dziękuję za różyczki , czy to Chopin?

To nie jest Chopin, niestety nie znam nazwy Ale piekna
Lubie jasne kolory róż, mam wrażenie, że daja poczucie spokoje, odprężenia
Agania 20:18, 06 lip 2016

BASIA8 napisał(a)

Kochana skrzyneczki ślicznie się prezentują Cieszę się bardzo że zdrówko powoli powraca Kierownik jak najbardziej jest potrzebny w ogródeczku musi ktoś czuwać i patrzeć fachowym wzrokiem
Buziolki zostawiam.

Basiu program skrzynki...jest jeszcze otwarty...oby za prezentacją poszła ich wytrzymałość
Oczka mam ostatnio wyostrzone, kierunek obrany i pazurki bez lakieru...tzn, że zdrowie wraca

Aktualnie sprzątam po kwitnieniu New Down

Agania 20:36, 06 lip 2016

07_Rene napisał(a)
Kierowanie pracami ogrodowymi też może być satysfakcjonujące jak tylko chętni pracownicy są
Pięknie u Ciebie jak zwykle. Wcale nie widać, żeś w lekkiej niedyspozycji.

Chętnych do pracy Reniu właśnie nie ma, nie lubię nadużywać nadmiernie z uprzejmości najbliższych
Plewię sobie nieustannie

Agania 20:44, 06 lip 2016

Tarnina napisał(a)
Ach u ciebie jak zawsze wszystko piękne i wypielęgnowane.... róża new down cudna...

Cześć Dawno Cię nie było...róża już przekwitła i będę czekać jak zakwitnie w nowym sezonie, jadnak sprzątania po n9ie nikomu nie zazdroszczę

Ogród pomału eksponuje wrzosy

Agania 20:53, 06 lip 2016

kasiek napisał(a)
Oj mało fotek, w sb Ci pofocimy bo czas stronkę uaktualnic

To z tymi fotkami trzymam Cię za słowo...ja nie mam po prostu czasu na wklejanie fotek,
bo u mnie netu albo nie ma, albo jest za wolny.

na morwie pojawiają się owoce

Agania 20:58, 06 lip 2016

jolanka napisał(a)

To nie jest Chopin, niestety nie znam nazwy Ale piekna
Lubie jasne kolory róż, mam wrażenie, że daja poczucie spokoje, odprężenia

Te róze są bardzo nostalgiczne...zresztą poznaj róże Nostalgia...ja ją zaproszę do ogrodu

ale teraz czas tawułek

soczystość liści katalpy