Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:47, 11 gru 2013

asc napisał(a)
Aganożycoręka....
Agaszufloręka.....

Kobieta do wszystkiego...
A ja i tak ciągle w głowę zachodzę jak u Ciebie nie zamarza oko.. u mnie pompa dalej chodzi, bo nie zdążyliśmy wyjąć, a oko zamrożone..

Tak różnie mnie nazywają, najczęściej Agatka od kwiatka......ale wszystko wolę, ściany malować,

wkręty przykręcać, deskę uciąć, nawet tynki kłaść i przysłowiowego gwoździa wbić,

ale zrobić swój własny wianek to jest dla mnie wyzwanie....................cały czas podglądam i sobie kupiłam sama co nieco

i sbróbuję, bo wstyd przed chłopakami...... Sebek zrobił,................... Luki zrobił i same wianki wokoło

ha, ha, ha, sama w to nie wierzę, ale będą jajca ja, wianek i moja kotka Alaska, co ona zrobi jak zobaczy te świecidełka ona uwielbia biżuterię

tylko, żeby jeszcze ta lutownica działała

grazyna 21:48, 11 gru 2013

Agatko, masz takie zdolności jak Kasia z ogrodu złudzeń ?
Zakupy wspaniałe - czekamy na efekty
Agania 22:01, 11 gru 2013

ewsyg napisał(a)
Jeż super a fenomen niezamarzającego oczka zaskakujący

Pytacie jak to jest, że oczko nie zamarza zimą, woda dzięki pompie musi mocno bulgotać i bulgotać,

bul....bbul........bul.......

ale jak w nocy przyjdzie ochłodzenie do - 15 stopni to i u mnie oczko zamarznie, wtedy M bierze wielki

garnek z wrzątkiem i rozmraża kładąc, go na lodzie
Agania 22:06, 11 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Fajny jeż Aguś Laki też psotnik, właśnie dzisiaj wskoczył mi na plecy a że spadał to wbił mi pazury Włazi wszędzie nawet na lodówkę. Emuś troszkę zły

Gosia, moja trójka, to koty mieszkające z nami, dyscypliny ich uczę, bo jednak niszczą dużo, krzyczę na nich psik, albo sio, i mówię, że im przetrzepię futerko oczywiście udaję ale koty w domu mają swoją strefę, a my swoją, nawet koty można wychować
Agania 22:18, 11 gru 2013

EPODLAS napisał(a)

Jaka ładna nastrojowa fotka. Bardzo mi się podoba.

Szronik, Bożenko, jest zawsze cudowny

też lubię takie obrazy, i jak jest słonecznie
Agania 22:41, 11 gru 2013

grazyna napisał(a)
Agatko, masz takie zdolności jak Kasia z ogrodu złudzeń ?
Zakupy wspaniałe - czekamy na efekty

Dziękuję Grażynko, Kasia, jest wyjątkowa ona jest moją inspiracją i zawsze mnie podnosi na duchu, jak mam jakieś słabości, bo ja rozterkowa jestem, tak jest trzymam się i dobrze mi idzie dzięki Kasi

Efekty...........powiadasz, jeszcze nie wiem czy coś z tego wyjdzie.... trzymaj kciuki najwyżej postraszę przed świętami

buziaczki

Agania 23:54, 11 gru 2013

Jak wyglądało oczko ze zwykłym przeręblem.........................2004r.

ciężko poznać, że tutaj, gdzieś jakaś woda zamarła, no może tylko po tych rurkach

w tej owijce zimuje klon palmowy

Największa i najdłuższa zima jaką pamiętam, jedna z pierwszych zim w naszym ogrodzie, który dopiero raczkował

Pierwsze lampki na jakimś tam badylku
Bogdzia 19:12, 12 gru 2013

Szron miałaś jak z bajki.Czekam na wianki.
WilczaGora 21:04, 12 gru 2013

Agania napisał(a)
Jeżowzgórze już zarosło i mnóstwo na nim kłujaków

tak jest teraz

2013 rok

Na samej górce jeża, zabawię się w Edwarda nożycorękiego i powstaną poczochrańce

piękne...bardzo mi się podoba
macham z Wilczej
elzbieta_g 21:18, 12 gru 2013

Agania napisał(a)

to ujęcie przepiękne szczególnie z tą sterczącą lampeczką w środku