Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Sylvana 18:39, 01 sty 2017

Zawsze jestem chętna do pomocy jak tylko mam czas, a teraz sezon ogrodowy zamknięty....chociaż nie wyobrażam sobie co byś mogła ode mnie chcieć mając TAKI ogród
Agania 18:56, 01 sty 2017

eee_taam napisał(a)

na klonach się nie znam ...ale jednak są odmiany trudne w uprawie w naszym klimacie.

ja bym wycięła to co suche...ale nie teraz gdzies w kwietniu ...jak nic nie wypuści

macham noworocznie

Dla drzew zima to jest okres martwy, gdzie soki nie krążą, ja też się aż tak nie znam, amator jestem, dużo klonów mam, ale te przemarznięte gałązki można chyba w każdej chwili obciąć, tylko, nie wiem w którym miejscu....tutaj mam zagwozdkę?
Agania 19:02, 01 sty 2017

Sylvana napisał(a)
Zawsze jestem chętna do pomocy jak tylko mam czas, a teraz sezon ogrodowy zamknięty....chociaż nie wyobrażam sobie co byś mogła ode mnie chcieć mając TAKI ogród

Sylwia mam problem właśnie z rysunkiem i końcowym projektem i wykończeniem rabat, wytyczone rabaty są, tylko jak mam i czym mam obsadzić końcówki rabat, bez rysunku nie wiem jak to przedstawić pod propozyję nasadzeń, a moje bohomazy będą niczym w czymś...ale to chyba ja od czegoś muszę zacząć?

Końcówki mi potrzeba...hahahaha
Sylvana 19:05, 01 sty 2017

To podpowiedz mi jak Ci pomóc.
Chodzi o program komputerowy czy mam Ci pomóc manualnie?
Agania 19:22, 01 sty 2017

Sylvana napisał(a)
To podpowiedz mi jak Ci pomóc.
Chodzi o program komputerowy czy mam Ci pomóc manualnie?

Poszukam mojego rysunku, po sprzątaniu przedświątecznym schowałam go skutecznie twoja kreska jest dla mnie diamentem...może zrobię foto trzeciego oczka przy rabacie, w której tkwi moja niemoc...cieszę się, że chcesz pomóc
buź

Jestem nieprzygotowana, nowy rok i u mnie taki rozgardiasz...papiloty na głowie, jutro do pracy....jak ja kcem do ogrodu tylko...buuu
W nowy roczek ostatni widoczek dnia dzisiejszego wieczoru widoczek
Sylvana 19:29, 01 sty 2017

Ok...daj znać jak już będziesz coś miała.
Dziękuję Ci za pochwały, chociaż jestem bardzo zaskoczona, bo nie wiem co właściwie widziałaś i u kogo

Ja też bym chciała do ogrodu, miałam nawet plany po noworoczne, a tu mróz zapowiadają....brrr
Agania 20:26, 01 sty 2017

Sylvana napisał(a)
Ok...daj znać jak już będziesz coś miała.
Dziękuję Ci za pochwały, chociaż jestem bardzo zaskoczona, bo nie wiem co właściwie widziałaś i u kogo

Ja też bym chciała do ogrodu, miałam nawet plany po noworoczne, a tu mróz zapowiadają....brrr

Dam Ci znać jak tylko rodzina da mi chwilę na ogród
Ręka, realizacja, obraz u Ciebie, pasja i talent w projektowaniu u Dominiki
Sylvana 20:30, 01 sty 2017

Aaaa....no i się wyjaśniło....widać na forum nic się nie ukryje....a ja tak cichaczem
Skromnie dziękuję....bo na takie pochwały nie zasługuję...tak sobie rysuje jak mam czas.
Urszulla 16:45, 02 sty 2017

Fajne zwierzenia ogrodowe
JoannA 18:39, 03 sty 2017

Oszroniony ogród prezentuje się wspaniale i ten świąteczny klimacik. Aż sobie westchnęłam Agatko
Macham łapką i pozdrowienia noworoczne przesyłam.