No i cudnie Słońce, a potem to już jeszcze chwilka i wiosna . Nie odpuszczę Ci już w tym sezonie, sama Cię do siebie przytargam jak nie przyjedziesz dobrowolnie.
Bardzo Ci dziękuję, fajnie podsumowałaś życzenia
Każdy ogród na O. Ma to coś w sobie....kumulację wspólnych pasji i coś więcej...znajomych dających nam motywację i wsparcie w tworzeniu naszego wymarzonego ogrodu, a wiem, że niektórym jest naprawdę ciężko.....ja miałam bardzo ciężki rok, ha ha mam go już za sobą...czego i Tobie życzę
Katka wiesz, że ja bardzo chcę do Ciebie....to co było już mam za sobą, wiesz, że nie miałam z górki, radosne chwile nakrywały nowe złe, nowy rok zaczęłam pozytywnie...kupiłam coś dla siebie, zjadłam obiad z rodziną w restauracji i w Sylwestra ubrałam szpilki, żeby było luksusowo
Tiule, niebo, słońce, taniec noworocznny i odwiedzinki u Ciebie niech się spełnią
Lato przeplatane z jesienią, to dla Margaretki....obiektem zainteresowania była morwa i klonik
W Tym roku jeszcze nie było pięknej zimy, ale warunki na drogach od poniedziałku 2 stycznia, były ciężkie, pierwsze intensywne opady śniegu, temperatura 0, mimus 1, biała nawierzchnia, stojące auta w korku pod górkę, karetki pogotowia, policja, pierwsze auta w rowach, nie widać nigdzie pługo-piaskarek, i powroty do domu po pracy to jak rosyjska ruletka
Dzisiaj było trochę słońca...sąsiedzi nawet założyli narty biegowe
eM próbował otworzyć bramę, a piesa czakała na upragniony spacer
a tu brama zamarzła