Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Katkak 22:37, 05 sty 2017

Agania napisał(a)

W tym roku Austria, koniec lutego wyjazd, nie pasuje mi termin, bo mają mi montować w tym czasie kuchnię....kumulacja mi grozi

No i cudnie Słońce, a potem to już jeszcze chwilka i wiosna . Nie odpuszczę Ci już w tym sezonie, sama Cię do siebie przytargam jak nie przyjedziesz dobrowolnie.
kasiek 12:35, 06 sty 2017

O a teraz lato, na razie mam zimowy spoczynek a nie chcę tesknić... Ale zimowe fotki mialaś też cudowne
Madzenka 14:23, 06 sty 2017

Austria o jaka zmiana! Gdzie się wybieracie?
Agania 15:22, 06 sty 2017

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

To sie nazywa nastrój ...super foto

"Twoja kreska jest dla mnie diamentem"pieknie powiedzianei zupełnie zasłużony komplement dla Sylwusi,uwielbiam jej szkice i rysunkiże o ogrodzie nie wspomnę jej i Twoim

udanego ostatecznego montażu kuchni zycze(ach jak ja zawsze lubiłam ten radosny czas oczekiwania na mebelki,które miały u nas stanąć)oraz super wypadu na narty

Bardzo Ci dziękuję, fajnie podsumowałaś życzenia
Każdy ogród na O. Ma to coś w sobie....kumulację wspólnych pasji i coś więcej...znajomych dających nam motywację i wsparcie w tworzeniu naszego wymarzonego ogrodu, a wiem, że niektórym jest naprawdę ciężko.....ja miałam bardzo ciężki rok, ha ha mam go już za sobą...czego i Tobie życzę

Agania 15:30, 06 sty 2017

Katkak napisał(a)

No i cudnie Słońce, a potem to już jeszcze chwilka i wiosna . Nie odpuszczę Ci już w tym sezonie, sama Cię do siebie przytargam jak nie przyjedziesz dobrowolnie.

Katka wiesz, że ja bardzo chcę do Ciebie....to co było już mam za sobą, wiesz, że nie miałam z górki, radosne chwile nakrywały nowe złe, nowy rok zaczęłam pozytywnie...kupiłam coś dla siebie, zjadłam obiad z rodziną w restauracji i w Sylwestra ubrałam szpilki, żeby było luksusowo
Tiule, niebo, słońce, taniec noworocznny i odwiedzinki u Ciebie niech się spełnią

Agania 15:32, 06 sty 2017

kasiek napisał(a)
O a teraz lato, na razie mam zimowy spoczynek a nie chcę tesknić... Ale zimowe fotki mialaś też cudowne

Lato przeplatane z jesienią, to dla Margaretki....obiektem zainteresowania była morwa i klonik

W Tym roku jeszcze nie było pięknej zimy, ale warunki na drogach od poniedziałku 2 stycznia, były ciężkie, pierwsze intensywne opady śniegu, temperatura 0, mimus 1, biała nawierzchnia, stojące auta w korku pod górkę, karetki pogotowia, policja, pierwsze auta w rowach, nie widać nigdzie pługo-piaskarek, i powroty do domu po pracy to jak rosyjska ruletka

Dzisiaj było trochę słońca...sąsiedzi nawet założyli narty biegowe

eM próbował otworzyć bramę, a piesa czakała na upragniony spacer

a tu brama zamarzła

Agania 16:05, 06 sty 2017

eee_taam napisał(a)

zapytaj i daj znać kiedy i gdzie

kuchnia musi być atrakcyjna skoro cie tak pochłonęła

Urszulla napisał(a)
kuchnia i narty. Można ci tylko pozazdrościć; )

Madzenka napisał(a)
Austria o jaka zmiana! Gdzie się wybieracie?

Dziewczyny w tym roku tutaj, jak zawsze ja tam gdzie gondolki
http://www.skionline.pl/stacje/austria-salzburgerland-saalbach-hinterglemm-leogang-fieberbrunn-skicircus,osrodek,150.html
Saalbach...wolę kuchnię i jak ja to pogodzę
Agania 16:48, 06 sty 2017

Brama w końcu nas puściła...spacerek rozpoczynamy

U na swojsko i wiejski klimat, cieszy mnie to, że nie widać na fotach okablowania

Agania 16:49, 06 sty 2017

Brzoza u sąsiada wielopniowa, piękna tylko szkoda, że ciachnięta

Agania 16:57, 06 sty 2017

Spacerku c.dalszy

nowe zabudowania

sąsiadów jeszcze nie ma