Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 11:16, 05 sty 2017

margaretka3 napisał(a)
Dzięki, Aganiu, za informacje bardzo zadowalające. A Sango Kaku gdzie kupiłaś? Można go dostać w Krzywaczce?
Z morwą na spokojnie

Po owocku poznajesz?

Ogólny widok, morwa serrulata to jest to drzewko po prawej, rośnie na bylinowce

Sankokaku jesienią, dostałam go właśnie w Krzywaczce i morwę serrulatę

Anda 11:18, 05 sty 2017

Pozdrawiam noworocznie
Kamyczki lub żwirek wokół skrzyń to bardzo dobry pomysł. A do piaskowca rzeczywiście coś w ciepłym odcieniu by pasowało
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 11:23, 05 sty 2017

Kurcze, a ja Ci zazdroszczę Austrii w zimie uwielbia choć nie nie umiem jeździć na nartach
13:19, 05 sty 2017
Agania napisał(a)

W tym roku Austria, koniec lutego wyjazd, nie pasuje mi termin, bo mają mi montować w tym czasie kuchnię....kumulacja mi grozi

a gdzie ty do tej Austrii jedziesz? ...bo my tez planujemy A ....jakos zaraz po 20 lutym bo wtedy student ma miec wolne ...a chetny jest to poczekamy na niego
Agania 13:55, 05 sty 2017

Anda napisał(a)
Pozdrawiam noworocznie
Kamyczki lub żwirek wokół skrzyń to bardzo dobry pomysł. A do piaskowca rzeczywiście coś w ciepłym odcieniu by pasowało

Dzieję i ja pozdrawiam noworocznie Ewciu
cieszy mnie, że podzielasz mój pomysł
Agania 13:57, 05 sty 2017

abiko napisał(a)
Kurcze, a ja Ci zazdroszczę Austrii w zimie uwielbia choć nie nie umiem jeździć na nartach

Aga...wszystko przed Wami
Agania 13:59, 05 sty 2017

eee_taam napisał(a)

a gdzie ty do tej Austrii jedziesz? ...bo my tez planujemy A ....jakos zaraz po 20 lutym bo wtedy student ma miec wolne ...a chetny jest to poczekamy na niego

Ha,ha...muszę spytać Leszka, wiem tyle, że wczasy zapłacone, żyję tylko kuchnią
14:07, 05 sty 2017
Agania napisał(a)

Ha,ha...muszę spytać Leszka, wiem tyle, że wczasy zapłacone, żyję tylko kuchnią

zapytaj i daj znać kiedy i gdzie

kuchnia musi być atrakcyjna skoro cie tak pochłonęła
Urszulla 14:39, 05 sty 2017

kuchnia i narty. Można ci tylko pozazdrościć; )
14:47, 05 sty 2017
Agania napisał(a)

Poszukam mojego rysunku, po sprzątaniu przedświątecznym schowałam go skutecznie twoja kreska jest dla mnie diamentem...może zrobię foto trzeciego oczka przy rabacie, w której tkwi moja niemoc...cieszę się, że chcesz pomóc
buź

Jestem nieprzygotowana, nowy rok i u mnie taki rozgardiasz...papiloty na głowie, jutro do pracy....jak ja kcem do ogrodu tylko...buuu
W nowy roczek ostatni widoczek dnia dzisiejszego wieczoru widoczek

To sie nazywa nastrój ...super foto

"Twoja kreska jest dla mnie diamentem"pieknie powiedzianei zupełnie zasłużony komplement dla Sylwusi,uwielbiam jej szkice i rysunkiże o ogrodzie nie wspomnę jej i Twoim

udanego ostatecznego montażu kuchni zycze(ach jak ja zawsze lubiłam ten radosny czas oczekiwania na mebelki,które miały u nas stanąć)oraz super wypadu na narty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies