Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

kasja83 07:36, 11 sty 2017

Margarete napisał(a)
Zmiany, zmiany....dzieje się u ciebie, najpierw córcia, teraz syn...u mnie już po zmianach, teraz patrzę sobie tylko z boczku jak wnuki rosną i widuję się z dzieciakami raz na miesiąc...niestety. Zostaje telefon i komp ale to i tak mało. Brakuje tego gwaru w domu i zamieszania. Z wymagających obsługi domowników został tylko pies
A właściwie suka, też duża i smukła jak twoja Lowa. Moja to kundel o wyglądzie dobermana z elementami charcika..

Piękne zimowe obrazy z twojego ogrodu
Pozdrawiam!

Gosiu święta prawda!Teraz nieraz uszy mi pękają od hałasu w domu-chętnie zaszyłabym się na jakąś godzinkę w kąciku.Ale wiem też, że to minie i kiedyś będę tęsknić na harmiderem.
Agania 07:47, 11 sty 2017

kasja83 napisał(a)
Agatka zmiany, zmiany u Ciebie!!!
Fajnie, że młodzi robią takie rodzinne zaręczyny-piękny zwyczaj Rodziców przyszłej synowej jeszcze nie znasz, tak?

Miałam przyjemność poznać tylko tatę Paulinki przyszłej synowej...zaciągając go raz jeden na kawkę do nas...teraz idziemy na oficjalne zaproszenie do nich, oni będą bardziej spięci...my teraz w lepszej roli jesteśmy, tylko kwiaty i wino dla gospodarzy na dzień dobry
kasja83 07:49, 11 sty 2017

Agania napisał(a)

Miałam przyjemność poznać tylko tatę Paulinki przyszłej synowej...zaciągając go raz jeden na kawkę do nas...teraz idziemy na oficjalne zaproszenie do nich, oni będą bardziej spięci...my teraz w lepszej roli jesteśmy, tylko kwiaty i wino dla gospodarzy na dzień dobry

FajnieLubię jak jest trochę tradycyjnie
Agania 07:50, 11 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Gosiu święta prawda!Teraz nieraz uszy mi pękają od hałasu w domu-chętnie zaszyłabym się na jakąś godzinkę w kąciku.Ale wiem też, że to minie i kiedyś będę tęsknić na harmiderem.

Dawno mam już to za sobą, hałasy maluchów, pewnie się to kiedyś odwróci, że będę mieć odwiedzające małe muminki
Agania 07:53, 11 sty 2017

Kolejne tradycyjne wesele mi się szykuje
Agania 07:54, 11 sty 2017

kasja83 napisał(a)

FajnieLubię jak jest trochę tradycyjnie

Byłam bardziej spięta na weselu u Córki, ona weszła do rodziny Peszków, wszyscy byli na weselu, ku mojemu zaskoczeni cała aktorska rodzinka była wyluzowana i dawała czadu na weselu
Milka 07:56, 11 sty 2017

Agania napisał(a)

Irenko dziękuję, liczę na to, że w tym roku przeżyję piękne chwile, mam nadzieję, że młodzi/syn/ w końcu w szczęśliwym finale staną na ślubnym kobiercu, a my ruszymy z remontem w pełnym galopie

Ja mam hortensje kosmate...asperki, pomyliłam z miękkowłosą, która też występuje ale ta druga nazwa zostala mi w głowie

A to teraz rozumiem
U nas tez bylo tradycyjnie, zaręczyny, potem błogosławieństwo rodzicow, jak mloda para z domu do kościoła jechala, ach...to był piekny ślub
Ale syn chcial inaczej i u niego wszystko nietypowo bylo
sylwia_slomc... 09:19, 11 sty 2017

Agania napisał(a)

Iwonko zima w tym roku mrozi, ale śniegu nie ma za wiele, ale dzięki

Od czwartku zapowiadają śnieg codziennie przez kilka tygodni, bo cyklon nadciąga Potem znowu będą powodzie
abiko 09:45, 11 sty 2017

Agatka fajnie, że tradycyjne wesele. Nie uwierzycie, ale w wakacje byłam na weselu, gdzie przesiedziałam z "ludźmi biznesu" niby, którzy całe wesele na fb siedzieli.. całe! Jakaś masakra, ja siedząc w branży IT tego nie łapię, tak się teraz młodzież bawić nie umie. Koszmar. Więc trzeba tradycję pielęgnować
yolka 13:59, 11 sty 2017

Też jestem zwolenniczką tradycji, ale moje dzieci wybrały inaczej. Z teściami córki spotkaliśmy się dopiero na ślubie, ciężko byłoby nawet spotkanie zorganizować bo to Francuzi. Córka zaręczyła się w Ameryce więc jak tu nadążyć.
Ale syn to już całkiem nowocześnie - bez zaręczyn, bez ślubu - dobrze, że w ogóle z kobietą bo mogłyby być gorzej. Akceptuję - bo wyboru nie mam
Najważniejsze jedna jest zawsze po... Pozdrawiam