Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

iwonaal 19:22, 08 sty 2017

Każda pora roku u Ciebie piękna, zdjęcia zachwycają.
Milka 14:07, 10 sty 2017

Piękna zima, ale te -13 to juz sporo, jak na dzień nie słyszałam chyba do tej pory nazwy, hortensje miękkowłose. Mam nadzieję, że synek juz lepiej, a Tobie i całej rodzince powodzenia w 2017, niech się darzy
anna_t 17:34, 10 sty 2017

Aganiu przylecialam od Mirki pinokiowej napisz proszę gdzie znajde fotki tej rabaty o której u niej piszesz z kulkami i różami okrywowymi?
w wolnej chwili muszę zapoznać się z Twoim wątkiem!
Agania 19:31, 10 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudnie

Dzięki, ale ja już tesknie za wiosną....właśnie przeglądam archiwa i tęsknota za wiosną mnie złapała
Agania 19:32, 10 sty 2017

iwonaal napisał(a)
Każda pora roku u Ciebie piękna, zdjęcia zachwycają.

Iwonko zima w tym roku mrozi, ale śniegu nie ma za wiele, ale dzięki
Agania 19:37, 10 sty 2017

Milka napisał(a)
Piękna zima, ale te -13 to juz sporo, jak na dzień nie słyszałam chyba do tej pory nazwy, hortensje miękkowłose. Mam nadzieję, że synek juz lepiej, a Tobie i całej rodzince powodzenia w 2017, niech się darzy

Irenko dziękuję, liczę na to, że w tym roku przeżyję piękne chwile, mam nadzieję, że młodzi/syn/ w końcu w szczęśliwym finale staną na ślubnym kobiercu, a my ruszymy z remontem w pełnym galopie

Ja mam hortensje kosmate...asperki, pomyliłam z miękkowłosą, która też występuje ale ta druga nazwa zostala mi w głowie
Agania 19:49, 10 sty 2017

anna_t napisał(a)
Aganiu przylecialam od Mirki pinokiowej napisz proszę gdzie znajde fotki tej rabaty o której u niej piszesz z kulkami i różami okrywowymi?
w wolnej chwili muszę zapoznać się z Twoim wątkiem!

Mam mało czasu dostępu do archiwalnych zdjęć i kompa, ale znalazłam dzięki przychylności syna...parę chwil...czyli kilka
wiosennych fotek z tulipanami...mało focę przedogródek, bo cenzura trzyma

Kwiecień 2016, to ta rabata po lewej, stożki bukszpanowe też posadziłam

a tak wyglądały trudne z łopatą początki

renatamama3 20:08, 10 sty 2017

Agatko ,ja przeczytałam jaki syn miał wypadek zamarłam, córy koleżanka w wakacje między 5 a 6 klasą ,też na rowerze ,ledwo uszła z życiem 3 tygodnie intensywna terapia ,w szpitalu 3 mc ,kierownica wbiła jej się w wątrobę ,do szkoły wróciła w drugim półroczu ,byłam w szoku ,a moja córa się poryczała jak się dowiedziała .Dobrze że u was tylko ręka .
Jezu kolejne wesele masz w domu ,znów wydatki ,muszę zacząć kasę chyba zbierać hi hi hi .pozdrawiam
ps.zimę mamy cudną ,moi korzystają ,jutro kolejny wyjazd narciarski mają do Kluszkowców .
Gabriela 20:13, 10 sty 2017

Jak mnie cieszą te kwietniowe zdjęcia. Nawet mam w domu białe stokrotki w doniczce, taką namiastkę wiosny. Już niedługo.
Agania 20:22, 10 sty 2017

renatamama3 napisał(a)
Agatko ,ja przeczytałam jaki syn miał wypadek zamarłam, córy koleżanka w wakacje między 5 a 6 klasą ,też na rowerze ,ledwo uszła z życiem 3 tygodnie intensywna terapia ,w szpitalu 3 mc ,kierownica wbiła jej się w wątrobę ,do szkoły wróciła w drugim półroczu ,byłam w szoku ,a moja córa się poryczała jak się dowiedziała .Dobrze że u was tylko ręka .
Jezu kolejne wesele masz w domu ,znów wydatki ,muszę zacząć kasę chyba zbierać hi hi hi .pozdrawiam
ps.zimę mamy cudną ,moi korzystają ,jutro kolejny wyjazd narciarski mają do Kluszkowców .

Renatko jak to dobrze, że wszystko ma swój dobry finał ja już o złym nie mysle tylko o pozytywach...śniegu życzę na nartach i fajnej zabawy dzieciakom...a my jeszcze w styczniu poznamy przyszłych teściów syna