Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:31, 10 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Jak mnie cieszą te kwietniowe zdjęcia. Nawet mam w domu białe stokrotki w doniczce, taką namiastkę wiosny. Już niedługo.

Ja też się miło wzruszylam tak kocham wiosnę...chyba najbardziej kwitnienie magnolii...można zapomnieć o problemach....dla mnie to jeszcze długo, ale szykuje się wizyta przez wielkie "W"...wymiana kuchni na nową, wyjazd zimowy do Austrii, remont 2 pokoi i przyjęcie na stałe teściów, remont mieszkania dla młodych, ślub i kolejne wesele
Sylvana 20:35, 10 sty 2017

A ja myślałam, że mam dużo na głowie
Życzę powodzenia we wszystkich poczynaniach oraz pięknej wiosny...tego ostatniego życzę też sobie
yolka 20:39, 10 sty 2017

Agania napisał(a)

Renatko jak to dobrze, że wszystko ma swój dobry finał ja już o złym nie mysle tylko o pozytywach...śniegu życzę na nartach i fajnej zabawy dzieciakom...a my jeszcze w styczniu poznamy przyszłych teściów syna

kiedyś na takie pierwsze spotkanie przyszłych teściów mówiło się "zmówiny"
Agania 20:50, 10 sty 2017

Sylvana napisał(a)
A ja myślałam, że mam dużo na głowie
Życzę powodzenia we wszystkich poczynaniach oraz pięknej wiosny...tego ostatniego życzę też sobie

Ja mam kumulacje...wolałabym finasową na przychodzie

Wiosna zawsze jest piękna...każdemu się spełni...dziękuję Sylwia

Agania 21:03, 10 sty 2017

yolka napisał(a)

kiedyś na takie pierwsze spotkanie przyszłych teściów mówiło się "zmówiny"

To się właśnie zmawiamy, dawniej takie zmówiny to były właśnie zaręczyny w obecności rodziców, teraz młodzi zareczają się bez rodziców obecności, cieszę się, że cała uroczystość będzie rodzinna
Gabriela 21:12, 10 sty 2017

Czyli dzieci wymieniacie na teściów?
Dość ryzykowne posunięcie ale czasami tak trzeba.
Margarete 21:21, 10 sty 2017

Zmiany, zmiany....dzieje się u ciebie, najpierw córcia, teraz syn...u mnie już po zmianach, teraz patrzę sobie tylko z boczku jak wnuki rosną i widuję się z dzieciakami raz na miesiąc...niestety. Zostaje telefon i komp ale to i tak mało. Brakuje tego gwaru w domu i zamieszania. Z wymagających obsługi domowników został tylko pies
A właściwie suka, też duża i smukła jak twoja Lowa. Moja to kundel o wyglądzie dobermana z elementami charcika..

Piękne zimowe obrazy z twojego ogrodu
Pozdrawiam!
Agania 22:08, 10 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Czyli dzieci wymieniacie na teściów?
Dość ryzykowne posunięcie ale czasami tak trzeba.

Opieka nad rodzicami jest ważna, a młodzi chcą być być na swoim
Agania 22:18, 10 sty 2017

Margarete napisał(a)
Zmiany, zmiany....dzieje się u ciebie, najpierw córcia, teraz syn...u mnie już po zmianach, teraz patrzę sobie tylko z boczku jak wnuki rosną i widuję się z dzieciakami raz na miesiąc...niestety. Zostaje telefon i komp ale to i tak mało. Brakuje tego gwaru w domu i zamieszania. Z wymagających obsługi domowników został tylko pies
A właściwie suka, też duża i smukła jak twoja Lowa. Moja to kundel o wyglądzie dobermana z elementami charcika..

Piękne zimowe obrazy z twojego ogrodu
Pozdrawiam!

Twoja dobermanka to już tak jak moj Lowa...dawno zdobyła moje serce, jeszcze nie mam wnuków, czekam z niecierpliwością
kasja83 07:34, 11 sty 2017

Agatka zmiany, zmiany u Ciebie!!!
Fajnie, że młodzi robią takie rodzinne zaręczyny-piękny zwyczaj Rodziców przyszłej synowej jeszcze nie znasz, tak?