Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 13:25, 17 maj 2020

Monia81 napisał(a)
Agatko piękne widoczki, kocie figle na zdjęciach rozbawiły mnie do łez doczytałam o Graficie, przykro gdy odchodzą nasi przyjaciele... ale następców ma wspaniałych szklarnia cudna, podziwiam nieustająco a kosmosy od Ciebie wysiewać już? troszku czekałam, bo zimne noce i nie byłam pewna, fajna lista zkupów buziaczki

Monia już powinnaś dawno sypnąć, albo wysiać do kuwetek.
Moje z gruntu kiełkują dopiero teraz, nie czekaj już wysiewaj
Agania 14:04, 17 maj 2020

xkatrin32 napisał(a)

Na razie mam jak ty w donicy Ale docelowo na pewno posadzę ją w ogrodzie

Pokaż swoją jabłonkę, masz jeszcze inne drzewka w donicach?
Agania 14:08, 17 maj 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Na przetacznika goryczkowatego i ja polujęFajnie, ze odtwarzasz trzecie oczko dla braci mniejszych. W takie suche i upalne lata woda jest dla nich zbawieniem.

Zobaczymy czy ten przetacznika pokacga mój ogród?
Trzecie oczko mysi się ubić i utwrdzić, żeby móc go formować od nowa
Agania 14:10, 17 maj 2020

Gosiek33 napisał(a)
Miłe się zdarza. Jabłonka jeszcze nie wsadzona na miejsce stałe czy w donicy zostaje?

Gosiu w donicy super się czuje, jeszcze się zastanawiam gdzie je posadzę
Agania 14:13, 17 maj 2020

Urszulla napisał(a)

Chyba nie ma takiego stanu że coś jest skończone te czosmki Millenium fajne na zdjęciu w internecie a ciekawe jak w rzeczywistości będą się prezentowały. Będę podglądać. A czosnki skalne bardo lubię tworzą ładne niskie kopki potrzebują całego sezonu.

Szklarnia się zapełniła to fajnie,
Nowe miejsca, ehhh.... To poważne zawsze zmagania.

Czosnki Milenium obłędne u nas nimi obsadzone jest rondo
w Wieliczce i wiesz co w tym roku to będzie czad
Zana 16:38, 17 maj 2020

Agania napisał(a)
Jeszcze raz urocze kuklili

Śliczne. Mam nadzieję, że moje ratowane bidy dorównają urodzie Twoich.
Młode kociaki fantazyjne.
Poczytałam i piękne zdjęcia z przyjemnością obejrzałam. Duże mam zaległości wszędzie, jakoś nie mam od dłuższego czasu weny ogrodowej.
kasiek 17:45, 17 maj 2020

Aleś świetne foty kociakom zrobiła! Dają radość i przynoszą ukojenie - jak każde maleństwo... I widzę szał bylinowy - no fajnie
TAR 19:30, 17 maj 2020

Aganiu zakupilam kilka ożanek hyrkańskich i w ogole jeszcze troche bylin, bo mi zabraklo. Jak to wszystko porosnie to bedzie szal na rabatach. Macie kirengeszome? ostatnio bardzo mi sie na fotkach u kogos spodobała.
Gosialuk 21:50, 17 maj 2020

Kociaki dokazują i jak tu się im oprzeć.
Nowe znaleziska na rabacie bylinowej - super sprawa. Też się cieszę każdą znajdą.
Agania 07:54, 18 maj 2020

Zana napisał(a)

Śliczne. Mam nadzieję, że moje ratowane bidy dorównają urodzie Twoich.
Młode kociaki fantazyjne.
Poczytałam i piękne zdjęcia z przyjemnością obejrzałam. Duże mam zaległości wszędzie, jakoś nie mam od dłuższego czasu weny ogrodowej.

Aniu jest jak jest ale życie idzie do przodu, trzeba wyciągać z tego jak najwięcej pozytywów i być kreatywnym w tym świecie.
Kukliki w końcu zyskały fajne miejsce pod opaską domu, mają sucho, więcej
słońca u w końcu do mnie się tak długo uśmiechają