Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

TAR 21:26, 16 maj 2020

Aganiu a gdzie zamawialas? w Bylinowym? Ja tez czekam na moja przesylke, czesc roslin dostepna dopiero od 25 maja wiec akurat zdaze ponasadzac to co teraz czeka.
xkatrin32 21:27, 16 maj 2020

Będą jabłuszka!! Kociaki mega fajne, ja mam jedną rudą Malwę Szklarnia jest piękna.
Agania 21:35, 16 maj 2020

TAR napisał(a)
a u mnie jablonki jeszcze kwitna, gdzie im do owocow, jestesmy opoznieni z roslinami jak patrze na hosty u innych a u mnie dopiero szable wystawiaja. w ogrodniczych tez nie podpedzone w podobnym stanie jak i w moim ogrodzie.

Moje jabłonki jeszcze w donicach, szklarniowa uprawa i moje jeszcze w szklarni, ale zadziwia mnie fakt owocowania bez owadów... fenomen jakiś?
Agania 21:43, 16 maj 2020

TAR napisał(a)
Aganiu a gdzie zamawialas? w Bylinowym? Ja tez czekam na moja przesylke, czesc roslin dostepna dopiero od 25 maja wiec akurat zdaze ponasadzac to co teraz czeka.

Tak w Bylinowym, spoko czekam cierpliwie, plewię bylinówkę i widzę sporo siewek jeżówek, uwalniam pysznogłówkę, ściąga odszukałam, rdest od Danusi tylko jeden wzszedł, odkryłam przetacznikowce, czekoladowego sadźca, szukam dalej, szykuję miejsca dla szałwii Amistat, sadzonki mus już posadzić na właściwiym miejscu
Agania 21:45, 16 maj 2020

xkatrin32 napisał(a)
Będą jabłuszka!! Kociaki mega fajne, ja mam jedną rudą Malwę Szklarnia jest piękna.

Kasiu sadź jabłonki spróbuj ja sadziłam, miałam opory, bo mi się nie udały, ale próbuję, glina już nie ta sama co na początku, trzeba sprawdzać, testować
xkatrin32 21:55, 16 maj 2020

Agania napisał(a)

Kasiu sadź jabłonki spróbuj ja sadziłam, miałam opory, bo mi się nie udały, ale próbuję, glina już nie ta sama co na początku, trzeba sprawdzać, testować

Na razie mam jak ty w donicy Ale docelowo na pewno posadzę ją w ogrodzie
sylwia_slomc... 23:09, 16 maj 2020

Na przetacznika goryczkowatego i ja polujęFajnie, ze odtwarzasz trzecie oczko dla braci mniejszych. W takie suche i upalne lata woda jest dla nich zbawieniem.
Gosiek33 05:45, 17 maj 2020

Miłe się zdarza. Jabłonka jeszcze nie wsadzona na miejsce stałe czy w donicy zostaje?
Urszulla 11:35, 17 maj 2020

Agania napisał(a)

Ula cieszę się z każdego wykonanego kawałka
Sezon na tulipany już się skończył, chwasty są już po kolana, ale wcale się tym
nie przejmuję jutro cały dzień będę je targać

Przychodzi ta chwila kiedy będą inne doznania
i ogrodowej pracy nam nie ubędzie.
Tutaj widziałabym konwalie.

Chyba nie ma takiego stanu że coś jest skończone te czosmki Millenium fajne na zdjęciu w internecie a ciekawe jak w rzeczywistości będą się prezentowały. Będę podglądać. A czosnki skalne bardo lubię tworzą ładne niskie kopki potrzebują całego sezonu.

Szklarnia się zapełniła to fajnie,
Nowe miejsca, ehhh.... To poważne zawsze zmagania.
Monia81 11:54, 17 maj 2020

Agatko piękne widoczki, kocie figle na zdjęciach rozbawiły mnie do łez doczytałam o Graficie, przykro gdy odchodzą nasi przyjaciele... ale następców ma wspaniałych szklarnia cudna, podziwiam nieustająco a kosmosy od Ciebie wysiewać już? troszku czekałam, bo zimne noce i nie byłam pewna, fajna lista zkupów buziaczki