Baś dziękuję...będziemy odwiedzać
i jak tu wykorzystać ten rozbity wazon, poznajecie kłosy?
Mój szyszkowy wianek nawet wytrzymuje już drugi rok i się nie rozsypał
Czerwony oczar Iwonko musi mieć słońce, ja bardzo bym chciała mieć czerwony, tylko gdzie to wszystko posadzić, żółty kolor na przedwiośniu zawsze ładny
Poidełko upolowane, dziękuję
Iwonko przebiśniegi koniecznie musisz mieć, mogę Ci kępkę podrzucić jak przekwitną,
Ja dzielę co roku, a przywiozłam od mamy
Mam tych kępeczek coraz więcej są przemiłymi białymi akcentami o tej porze
Chwyciłaś bakcyla he, he...ja na razie nie kupuję, nie poluję...
Pomyślałam tylko, że miałabym miejsce przyszłościowo, tylko potrzeba wykarczować jałowce, teraz pukam się w głowę po co ja to posadziłam, ale chyba wszyscy takie błędy popełnialiśmy
Ach wiosna jeszcze przed chwilą była tu tafla lodu
Mój oczar jest The beściak
Ja chcę takie zakwasy Tarcia
Dobrze, że piszesz u mnie...nawozy do rozsypania, mam promanal, mus przygotować oprysk, tylko u nas zimno się zrobiło, weendowo wymroziło mi dooopkę
Mam nadzieję na lepsze, cieplejsze prognozy
Zazdroszczę kawki, już na huśtawce, amory wiosenne u Was, super, cudowne są takie wspomnienia, zasiedliliście się i serducha mocniej biją
Dom i ogród macie przepiękny, bezobsługowość to doświadczenie i mistrzostwo
Moja córcia chyba znalazła działkę na budowę domu, może w końcu kupią, ja im nie zazdroszczę przedsięwzięcia, ale mieć i tworzyć swoje gniazdko to super sprawa
Jak już kupią to pokażę jej ogród TAR
Muszę zacytować ponieważ bardzoooooooo lubię przebiśniegi, których niestety w ogrodzie nie mam.
Nie dosyć, że są piękne to jeszcze pięknie je przedstawiasz na zdjęciu - brawo Ty