Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 23:08, 11 kwi 2022

Waclaw napisał(a)

obficie kwitną.
Trawnikiem się nie przejmuj. Za jakiś czas znowu będzie piękny

Cześć Wacław zanim wnuczki będą mi tu skakać po to trawnik musi urosnąć a teraz to zęby by sobie powybijały wszędzie kamienie. Och czy on będzie piękny?
Z niczym nie można zacząć , bo mnie w zeszłym tygodniu kompletnie rozłożyła grypa.
Agania 23:16, 11 kwi 2022

Gosialuk napisał(a)
Agatko, wiem jak to boli i jak ciężko ślady takiej działalności usunąć. Mi koparka zasypując rów rozjechała 2 ciemierniki i narobiła kolein. Zawsze coś musi być ważniejsze. Podjazd na prezentuje się bardzo ładnie.
Za to wiosnę pięknie na zdjęciach pokazałaś. Ja też dziś chodziłam z aparatem, bo rano nawet trochę słoneczka było. Tylko zimny wiatr przeszkadzał psuł trochę zabawę w szukanie oznak wiosny.

Tych kolein nie mogę się pozbyć, bo my z eM słabujemy ostatnio, ja na lekach jestem do leżenia
w łóżku, po antybiotykoterapii najgorzej teraz kaszel mnie męczy i zimne dresscze,tyle mojego co sobie na podjazd popatrzę z okna
Agania 21:07, 12 kwi 2022

Agatorek napisał(a)

Piękny ma kolor . To wiśnia?

U Ciebie wiosna już bardzo zaawansowana, pięknie wszystko wygląda, cudne zdjęcia, takie soczyste .
Zimowo-kwietniowy ogród także cudnie wyglądał, tak bajkowo . Śliczne masz kotki!

Tak to wiśnia nippońska Ruby.
Dziękuję za miłe słowa wiosną ogrody czarują, a zdjęciami trochę można oszukać
Śnieg szybko zniknął, mieliśmy jeszcze trochę deszczu i gradu.
Kotki dziękują, uwielbiają rozpieszczanko
Agania 21:08, 12 kwi 2022

Dominika11 napisał(a)
Witaj kochana
nie zapomniałaś o mnie ale ten czas leci

buziole

Heyka
Czasu nie zatrzymamy na szczęście zima już się skończyła i nowy sezon przed nami
Buziak
ElzbietaFranka 21:27, 12 kwi 2022

Agatko Witsm

Też nie źle napadalo śniegu. Przez całą ,2 zimy u mnie tyle nie było. Mam strat sporo przez ten śnieg. Trudno tak się zdarza.

Bardzo ładnie te chodniki wyszły. Fugowanie czyli piaskowanie to upierdliwa robota jak się ją źle zrobi to chawasty rosną.

U ciebie i tak lepiej wygląda wiosna.

Pozdrawiam

Kasiek 00:05, 13 kwi 2022

Aganiu, zdrowiej...Odpoczywaj, daj sobie czasu i niech Cie rodzinka rozpieszcza.
Dominika11 07:45, 13 kwi 2022

Agania napisał(a)

Heyka
Czasu nie zatrzymamy na szczęście zima już się skończyła i nowy sezon przed nami
Buziak
o tak
udało mi się wiosennie ogarnąć ogród, z czego jestem dumna, bo roboty miałam mnóstwo (tydzień urlopu poświęciłam na prace ogrodowe - hihihi, ale warto było) - teraz bedę zachwycac się pięknem
daredevil 08:06, 13 kwi 2022

Drzewa u Ciebie robią robotę. Donice z bratkami cudne. Zdrowiej!!! pozdrawiam serdecznie
Roocika 08:49, 13 kwi 2022

Agania napisał(a)

Tych kolein nie mogę się pozbyć, bo my z eM słabujemy ostatnio, ja na lekach jestem do leżenia
w łóżku, po antybiotykoterapii najgorzej teraz kaszel mnie męczy i zimne dresscze,tyle mojego co sobie na podjazd popatrzę z okna

Dużo zdrówka dla Ciebie...
Agania 20:13, 13 kwi 2022

Kasiek napisał(a)
Czarodziejsko jest u Ciebie, pieknie i obiecujaca. Trawnik? Oj tam oj tam, cieszymy sie tym co teraz kwitnie, reszta jest niewazna.

Tak muszę widzieć to co teraz