Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:21, 13 kwi 2022

Zapomniałabym o ciemiernikach

Agania 20:32, 13 kwi 2022

Mój milusiński Leoś

i jeszcze jeden kotek

kotki uwielbiają kocimiętkę i tarzanie się w niej...kępa do podziału, mam sporo do uzupełnia na rabatach, ceny bylin w marketach są masakryczne?

otoczenie szklarni mam chyba ogarnięte, żal nie nie widać wysiewów
Agania 20:37, 13 kwi 2022

ElzbietaFranka napisał(a)
Agatko Witsm
Hey Ela
Też nie źle napadalo śniegu. Przez całą ,2 zimy u mnie tyle nie było. Mam strat sporo przez ten śnieg. Trudno tak się zdarza.

Bardzo ładnie te chodniki wyszły. Fugowanie czyli piaskowanie to upierdliwa robota jak się ją źle zrobi to chawasty rosną.

U ciebie i tak lepiej wygląda wiosna.

Pozdrawiam

U mnie trzy razy od czasów budowy domu i ogrodowania miałam tyle śniegu, mam szkody
nie powiem, ale inaczej na to teraz patrzę, ogród mam już dojrzały więc nie dostrzegam
strat

Em fuguje, wydaje mi się że poza zamiataniem drogi nic innego nie robi, ale robi, stara się

Wiosna Elu u każdego startuje inaczej, to zależy od tego ile jesienią posadziliśmy cebulowych?
Ja w tym roku o tulipanach mogę zapomnieć będę podziwiać w innych naszych ogrodowiskowych ogrodach
Pozdrawiam
Jeden z ciemierników czekoladowy mnie nie zawiódł

anabuko1 20:43, 13 kwi 2022

Agania napisał(a)
Zapomniałabym o ciemiernikach

Och cudne te twoje ciemierniki.
Ja mam biały i ciemno bordowy.Ale też nie cieszą.
Kotek rdzewiak ? fajniutki.
Ale żywe też.Ja też mam kotkę
Agania 20:44, 13 kwi 2022

Kasiek napisał(a)
Aganiu, zdrowiej...Odpoczywaj, daj sobie czasu i niech Cie rodzinka rozpieszcza.

Kasiu muszę o siebie sama zadbać...u mnie na dniach trzecia wnusia ma się urodzić.
Druga u córci... a u syna roczna poszła do żłobka, przeżywamy, bo płacz okrutny, a babcia chora...
eM mnie dogląda jak umie, ugotował mi dzisiaj golonko
Buziak dziękuję

Moje derenie jadalne, super dają nam już plony...kończą kwitnienie

Agania 20:54, 13 kwi 2022

Dominika11 napisał(a)
o tak
udało mi się wiosennie ogarnąć ogród, z czego jestem dumna, bo roboty miałam mnóstwo (tydzień urlopu poświęciłam na prace ogrodowe - hihihi, ale warto było) - teraz bedę zachwycac się pięknem

Ha, ha gratuluję, grunt to zdrowie Dominika, wiosna będzie piękna już jest pięknie jak okiem sięgnąć
Ja podglądam moje Nipponki

super czerwone są teraz bergenie

Agania 20:56, 13 kwi 2022

Roocika napisał(a)

Dużo zdrówka dla Ciebie...

Wzajemnie dziękuję, jak czerpać siłę to tylko od Ciebie

Mgduska 20:58, 13 kwi 2022

U Ciebie jak zwykle pięknie. Masz taki bogaty ogród, pełen skarbów. I uwielbiam Twoje zdjęcia. Trzymaj się ciepło
Agania 20:59, 13 kwi 2022

anabuko1 napisał(a)

Och cudne te twoje ciemierniki.
Ja mam biały i ciemno bordowy.Ale też nie cieszą.
Kotek rdzewiak ? fajniutki.
Ale żywe też.Ja też mam kotkę

Aniu posadziłam więcej ciemierników, ale gniją po zimie,
nie mam suchych miejsc, ten czekoladowy przeżył to jakiś cud, a drugi w donicy
Pozdrawiam dzisiaj kawkowałam
sylwia_slomc... 21:33, 13 kwi 2022

Agania napisał(a)

Nie Sylwuś trawnik rozjeżdżony nie tylko kawałkami, co na fotach, to tylko fragment, który w ogóle pokazałam.
W ocenie na wizji budzi zgrozę, to żniwo listopadowej realizacji i potem problemów kanalizacyjnych, podjazd mnie jeszcze nie cieszy
Jak na razie opłakuję ogród, musimy się spieszyć, nie wiem czy damy rady, nie poddajemy się

U Ciebie wielkie postępy, oby rok był dla Was przychylny buziak

Jak nie zapomnę jutro to Ci specjalnie cyknę aktualną fotkę mojego mułowiska na pociechę
Czytam o chorobach Zdrówka dużo życzymy