Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Anda 18:57, 10 kwi 2022

Jak w arboretum u Ciebie Piękna wiosna. Trawnik tu nie jest ważny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 19:10, 10 kwi 2022

Urszulla napisał(a)
Klony i magnolie czarują, co tam trawnik. Trawa najszybciej rośnie więc się nie spostrzeżesz jak ten zakamarek ogarniesz ważne że podjazd jest i że teraz masz ekskluzywny ogród.

Ula trawnik ważny, bo kanciki wycinałam sama, wiesz jaka to ciężka praca, nie piszę tu o otoczeniu tarasu, sam trawnik to pikuś, podjazd jest ważny ma być elegancki przedogródek… tylko sił mi brakuje…to nie krety?
Agania 19:16, 10 kwi 2022

Anda napisał(a)
Jak w arboretum u Ciebie Piękna wiosna. Trawnik tu nie jest ważny.

Ewuś cieszy wszystko, przedwiośnie mnie raduje,
Co się z trawnikiem stało to się nie odstanie, to tylko kwestia czasu, żeby nam sił starczyło to damy radę

sylwia_slomc... 19:18, 10 kwi 2022

Agatka cudna wiosna, drogą Się ciesz Kochana, trawnik rozjeżdżony, ale tylko kawałkami Na pocieszenie powiem Ci, że u mnie nadal pół ogrodu pod mułem na którym nawet trawa wschodzi nie bardzo, ścieżki zamulone zarastają chwastem, straciliśmy trzy świerki serbskie i sosnę limbę przez powódź już jesienią było widać, że chorują, mokra zima dokończyła dzieła.
Ja bym chciała mieć choć tak jak u Ciebie, a mam znacznie gorzej
Agania 19:30, 10 kwi 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatka cudna wiosna, drogą Się ciesz Kochana, trawnik rozjeżdżony, ale tylko kawałkami Na pocieszenie powiem Ci, że u mnie nadal pół ogrodu pod mułem na którym nawet trawa wschodzi nie bardzo, ścieżki zamulone zarastają chwastem, straciliśmy trzy świerki serbskie i sosnę limbę przez powódź już jesienią było widać, że chorują, mokra zima dokończyła dzieła.
Ja bym chciała mieć choć tak jak u Ciebie, a mam znacznie gorzej

Nie Sylwuś trawnik rozjeżdżony nie tylko kawałkami, co na fotach, to tylko fragment, który w ogóle pokazałam.
W ocenie na wizji budzi zgrozę, to żniwo listopadowej realizacji i potem problemów kanalizacyjnych, podjazd mnie jeszcze nie cieszy
Jak na razie opłakuję ogród, musimy się spieszyć, nie wiem czy damy rady, nie poddajemy się

U Ciebie wielkie postępy, oby rok był dla Was przychylny buziak
Waclaw 20:06, 10 kwi 2022

Agania napisał(a)

obficie kwitną.
Trawnikiem się nie przejmuj. Za jakiś czas znowu będzie piękny
Gosialuk 21:05, 10 kwi 2022

Agatko, wiem jak to boli i jak ciężko ślady takiej działalności usunąć. Mi koparka zasypując rów rozjechała 2 ciemierniki i narobiła kolein. Zawsze coś musi być ważniejsze. Podjazd na prezentuje się bardzo ładnie.
Za to wiosnę pięknie na zdjęciach pokazałaś. Ja też dziś chodziłam z aparatem, bo rano nawet trochę słoneczka było. Tylko zimny wiatr przeszkadzał psuł trochę zabawę w szukanie oznak wiosny.
Agatorek 00:11, 11 kwi 2022

Agania napisał(a)

Dziękuję Irenko, trudniej mi wiosnę pokazać, ale nie dzisiaj
"Ruby" rozkwita

Piękny ma kolor . To wiśnia?

U Ciebie wiosna już bardzo zaawansowana, pięknie wszystko wygląda, cudne zdjęcia, takie soczyste .
Zimowo-kwietniowy ogród także cudnie wyglądał, tak bajkowo . Śliczne masz kotki!

Dominika11 11:08, 11 kwi 2022

Witaj kochana
nie zapomniałaś o mnie ale ten czas leci

buziole
Kasiek 23:07, 11 kwi 2022

Czarodziejsko jest u Ciebie, pieknie i obiecujaca. Trawnik? Oj tam oj tam, cieszymy sie tym co teraz kwitnie, reszta jest niewazna.