Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:35, 13 maj 2014

Ja chcę na taras, a tu zimnisko i wietrzysko szaleje, tylko podlałam i trochę popatrzyłam na kwiatuchy

ewa004 19:40, 13 maj 2014

Rzeczywiście ładnie wygląda ,tylko czy ja u siebie taka trawkę zakupię

Widoki u Ciebie są tak piękne ze napatrzeć się nie można ,ślicznie ,cudownie masz
Agania 21:19, 13 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Rzeczywiście ładnie wygląda ,tylko czy ja u siebie taka trawkę zakupię

Widoki u Ciebie są tak piękne ze napatrzeć się nie można ,ślicznie, cudownie masz
..............ale zacisznie nie jest, mieszkamy na wygwizdowie

Jak tak wieje mocno to widoki są naprawdę tak jakby tatry się do nas zbliżały i zaglądały........trawki zakupiłam internetowo

Jak różowo u ciebie to i u mnie też.................lilak i tamaryszekz domieszką bordo

Maria667 21:27, 13 maj 2014

Witaj Agatko!
U mnie też pogoda , że psa nie wygonisz Wieje i dość zimno, a jszcze ma padać

Mam nadzieję, ze na sobotę pogoda się poprawi
Śliczne ogrodowe obrazki !
Agania 21:31, 13 maj 2014

Nieprawdziwa czerwień mojej azalii, bo fota już mocno popołudniowa

tu kolor bardziej wiarygodny

ewa004 21:31, 13 maj 2014

Obadam jeszcze sytuację na ryneczku
Agania 21:39, 13 maj 2014

Maria667 napisał(a)
Witaj Agatko!
U mnie też pogoda , że psa nie wygonisz Wieje i dość zimno, a jszcze ma padać

Mam nadzieję, ze na sobotę pogoda się poprawi
Śliczne ogrodowe obrazki !

Marysiu, pozostaje nam nadzieja, nie chcę myśleć inaczej.....ale na sobotę nie zapomnij parasola...........nie moge się doczekać na to nasze spotkanie

Mój głóg szczepiony w końcu zakwitł

Agania 21:44, 13 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Obadam jeszcze sytuację na ryneczku

Ja łykam trawki, teraz szczególnie turzyce, gdzie tylko zobaczę.....na bylinówce mi ich przybywa

bartek_luberda 22:02, 13 maj 2014

Jeśli chodzi o grilla to mąż zgapił z internetu a o drzwiczki sama pytałam skąd ma takie to mi powiedział że ze złomu Zauważyłam że te duże też zamontował z dala ładne chyba sam robił Jutro zrobie fotkę Takie u Ciebie widoczki że aż mi się wakacji zachciało więc się nie zdziw jak rano kemping zobaczysz na posesji o mam pomysł ja się będe wczasować a mąż grilla Ci wymuruje Pozdrawiam

Agania 22:28, 13 maj 2014

bartek_luberda napisał(a)
Jeśli chodzi o grilla to mąż zgapił z internetu a o drzwiczki sama pytałam skąd ma takie to mi powiedział że ze złomu Zauważyłam że te duże też zamontował z dala ładne chyba sam robił Jutro zrobie fotkę Takie u Ciebie widoczki że aż mi się wakacji zachciało więc się nie zdziw jak rano kemping zobaczysz na posesji o mam pomysł ja się będe wczasować a mąż grilla Ci wymuruje Pozdrawiam

Oj tak fajnie by było, kiedy my jak damy wypoczywamy i podziwiamy jak nasi eM grilla stawiają, chociaż ja sama bym się za to murowanie grilla zabrała, bo lubię takie męskie roboty