Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:57, 02 cze 2014

Bogdzia napisał(a)
Piekne zdjecia z ogrodu szczególnie te deszczowe. Pozdrówka.

Bogdziu, pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza, więc słoneczka ci życzę, jak było u mnie w ten weekend, nie za zimno i nie za ciepło, trochę słoneczko, nam poświeciło i trochę popadało, ale dzisiaj jest zimno, mokro i ciągle pada, więc miło, że z wami mogę spędzać czas na ogrodiwisku i rosół gotuję....na rozgrzanie

Weekendowe fotki .........parzydło też już kwitnie

Madziarzeszow 20:03, 02 cze 2014

Ale śliczny towarzysz , a zdjęcia cudo
Agania 20:08, 02 cze 2014

iwonaal napisał(a)
Róże mnie nie lubią,u Ciebie fioletowa jest boska.
Mnie róże też nie lubią, bo ciągle mnie kaleczą, ale jak sie rany zagoją, to lubię je znowu podziwiać.........na minimalizm różany sobie pozwoliłam, bo róże kocham, mam róże, ale najbardziej lubię je podziwiać u innych.......wolę zdecydowanie bylinowe kreacje i róże wśród bylin....polecam takie kompo.......wszystkim nawet sobie

mój słonecznik prezent

Raphosdy blue dla ciebie

i camperdownii pod chmurką

Agania 20:15, 02 cze 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Ale śliczny towarzysz , a zdjęcia cudo

Jeszcze próbowała mnie odciągnąć od tego modela z reklamy Whiskasa, moja Alaska i chyba jej się to udało

Gabriela 20:49, 02 cze 2014

Jak Ty to robisz, że robisz takie ładne zdjęcia kotom? Tzn. jak je namawiasz żeby pozowały. Moje od razu się kręcą, łążą, ciekawe całe co ja robię i na zdjęciach jest kawałek ogona, albo zamazany najczęściej jakiś inny kawałek kota. A ponieważ są całe czarne, to robienie zdjęć kiedy śpią nie ma sensu, bo wyglądają wtedy jak kupa mniej lub bardziej zmechaconego futra.
Agania 21:31, 02 cze 2014

Gabriela napisał(a)
Jak Ty to robisz, że robisz takie ładne zdjęcia kotom? Tzn. jak je namawiasz żeby pozowały. Moje od razu się kręcą, łążą, ciekawe całe co ja robię i na zdjęciach jest kawałek ogona, albo zamazany najczęściej jakiś inny kawałek kota. A ponieważ są całe czarne, to robienie zdjęć kiedy śpią nie ma sensu, bo wyglądają wtedy jak kupa mniej lub bardziej zmechaconego futra.

Gabrysiu czysty przypadek, Alaska akurat miała ochotę na zabawę, a ja akurat miałam aparat w rękach, dochodzący Whiskas, to mi akurat pozował, to jedyny kot, który nie zamyka oczu przy pstrykaniu fotek

tak przy okazji mają te fotki, bo ogród miał swoją chwilę
moja pierwsza lilia

rutewka orlikolistna

trzykrotka i żurawka krwista

kokoryczka już przekwitła, ale jej liście są długo ozdobą
Madzenka 21:37, 02 cze 2014

Róże uwielbiam ale poluję na długie rękawice w sklepie Danusi i nie mogę upolować.... Mam krótkie, są super ale na lato potrzebne są długie...
Agania 21:40, 02 cze 2014

malgorzata_s... 21:43, 02 cze 2014

Aguś jak zwykle cudownie Kocisie rozleniwione i szczęśliwe Ja przy tobie też byłabym taka szczęśliwa Buziam siostra
Agania 21:50, 02 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Róże uwielbiam ale poluję na długie rękawice w sklepie Danusi i nie mogę upolować.... Mam krótkie, są super ale na lato potrzebne są długie...

Polowanie na rękawice... też podpatruję, bo ja poluję na kantownik do obrzeży, do cięcia róż posyłam eM:........ja sobie tylko przekwitłe pąki obcinam..........te róże co się spindrają są najfajniejsze, bo nie kaleczą

Na pergoli wkrótce New Down da czadu