Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

EPODLAS 17:38, 29 maj 2014

Piękna ta fioletowa róża i irys. Zdjęcia robione w późno popołudniowym słońcu kiedy słońce nisko oświetla rośliny bardzo ładne.
kasiek 18:29, 29 maj 2014

Ale cuuudowne fotki! Gratuluje kwiatu u magnoli - jak gwiazdka na bożonarodzeniowym drzewku! Cudo! I kousa zakwitł - masz coraz lepszy mikoklimat!
Buraczkowy kolor buczków tez intrygujacy, a róża - to juz szok dla oczu!
Pieknie Aganiu, jak w Raju!
Napia 19:14, 29 maj 2014

Pięknie u Ciebie Już wcześniej podziwiałam Twój ogród, pozwól, że będę zaglądać
WilczaGora 20:38, 29 maj 2014

przyleciałam zobaczyć 5 metrową gwiazdę

Wilcza łapa macha
Bogdzia 20:52, 29 maj 2014

Aż się w głowie kreci od Twoich zdjęc. Masz wspaniałe rośliny i podziwiam ze az tyle. Pozdrówka.
Agania 07:26, 30 maj 2014

Paulina_wero-Paulinko, jak tu się nie zachwycać, jak jest tak pięknie wiosną

Iwonaal-Iwonko, lubię tę różę, jak zobaczyłam ją w szkółce, to bez mrugnięcia oka, musiałam ją mieć, czasami zaglądam do szkółek i tak przypadkowo można się potknąć o jakieś cudo, a chciałam tylko pooglądać

Laurowisnia-piszesz, że ta róża to.............. Rhapsody in Blue jak nic, na 100%, bardzo się cieszę, że to ona......moja Parade, jest jeszcze mała, ale rośnie, jej kwiaty zobaczę pewnie dopiero w przyszłym roku

ZbigniewG-Zbyszku dziękuję, za irysa w pięknym kolorku, zapomniałeś napisać jego nazwy...........życzę Ci udanych łowów zakupowych

Ewasyg- Rhapsody in Blue, tak jak u mnie i Laurowiśni na pewno Cię zachwyci

Tarnina-przyszedł iryskowy czas, więc się nimi teraz zachwycamy...........a to drzewko, które wpadło ci w oko, to klon japoński Shirasawa aureum

renatamama3-żółte irysy nad naszymi oczkami pasują i bardzo im odpowiada moczenie się w wodzie

renatamama3-Renatko, my kwiatowolubni, poradzimy sobie, żeby nam kwitło od wiosny do jesieni w ogrodach

EPODLAS-Bożenko, to co ładne , musi ładnie wyglądać na zdjęciach.....jak tu złapać teraz dobre światło kiedy pada

tutaj obrazek trochę w deszczu

Serdeczności, ciepła i słoneczka wam życzę

Agania 08:38, 30 maj 2014

kasiek napisał(a)
Ale cuuudowne fotki! Gratuluje kwiatu u magnoli - jak gwiazdka na bożonarodzeniowym drzewku! Cudo! I kousa zakwitł - masz coraz lepszy mikoklimat!
Buraczkowy kolor buczków tez intrygujacy, a róża - to juz szok dla oczu!
Pieknie Aganiu, jak w Raju!

Tiaa...........nareszcie dostaję po jednym kwiatku............buczki tricolorki to teraz moje maluchy w ogrodzie:

Tripetalla tak to moja gwiazda w ogrodzie.............Big Star

Enya73 08:46, 30 maj 2014

Odbyłam właśnie wirtualny spacer po Twoim ogrodzie. Jest cudnie, bardzo klimatycznie, że nie chce się z niego wychodzić. Jestem pod wrażeniem ilości i obfitości rarytasków. Pozdrawiam
elzbieta_g 09:50, 30 maj 2014

Agania napisał(a)

tutaj obrazek trochę w deszczu

świetne ujęcie to dowód , że piękny ogród nawet w deszczu potrafi zachwycać
Milka 11:28, 30 maj 2014

Agatko!!!
nie dziwię się, że oszalałaś z radości, jest, pokazuj jak najczęściej, jak się rozwija, jaki duży kwiat, jaki zapach?
ale masz radochę, kiedy ja na moich 3 doczekam!!!
Ile twoja ma lat, bo widzę, że wielka już

obejrzałam całość, ależ Ty masz roślin w swoim ogrodzie, mój do twojego wydaje mi się pusty, ale może i lepiej, mniej pracy, cudownie patrzeć na te wszystkie ciekawostki i okazy kolekcjonerski, no bo i Kousa miał kwiat pozdrawiam