Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kindzia 19:55, 03 cze 2014

Przyleciałam na Twoje buczki nowe popatrzeć, znalazłam, cudne są!!! Ale kolory!!! I co ja po drodze znalazłam...jakie cuda!!! I mnie też zauroczył ten żółto-beżowo-niebiesko-fioletowawy irys
A moje New Dawn też jeszcze w niedzielę po jednym kwiatku miały, powolusiu, będą I jak patrzę na Twoją pergolę...już się boję, mam 3 sztuki posadzone przy siatce, na 3 metrach...może nawet nie ma trzech...
elzbieta_g 21:35, 03 cze 2014

fotki warzywniaka bym chętnie zobaczyła
yolka 22:02, 03 cze 2014

Wpadam z rewizytą, oczęta napasłam kolorkami
renatamama3 22:17, 03 cze 2014

Agatko cudne klony masz,wiosną też kupiłam New Down ,pewnie moja będzie cieszyć z rok ,a na razie pocieszę oczy Twoją.
BASIA8 11:53, 04 cze 2014

Dysponując chwilką przybiegłam z pozdrowieniami. Mam nadzieję że Brzuś Mikołajka będzie dobrze się sprawował, bo trawą zarośniemy w tym roku - a pogoda sprzyja wzrostowi.Pozdrawiam
Dziękuję za pamięć
Urszulla 14:52, 04 cze 2014

Agato, pooglądałam kocie harce i lenistwo,
wszystkie kwitnące
magnolia olbrzymka jest niesamowita

wszyscy czekają chyba na kwitnienie pnących róż, bo za mało słoneczka ostatnio było, a wybuchy będą niesamowite

A tego miejsca z okna co u mnie piszesz nie pokazujeszmoje plany się klarują, doszedł buk zwisający (oczywiście wszystko w głowie się układa)Jeden poważny problem który stoi na przeszkodzie- to drzewo dzikie do ścięcia, które wyhodowało się samo i do tej pory służyło za przysłowiową przysłonę. A na jego miejscu grujecznika bym chciała kiedyś
paniprzyroda 18:55, 04 cze 2014

Pospacerowałam u Ciebie po tych tajemniczych zakątkach Jak oglądam Twoja różę na pergoli, to ze swoją na bank w inne miejsce będę uciekać, a to przez to, że kupowałam ją jako nn. Pozdrawiam.
mira 21:31, 04 cze 2014

No to sobie pospacerowałam i trudno komentować bo trzeba by się odnieść do każdego zdjęcia, wpadnę zobaczyć jak sie ma New Dawn stale ją pomijam w zamówieniach a stale mi siedzi w głowie
Grace ? kierunek Rosarium

pozdrawiam
makkasia 22:29, 04 cze 2014

Futra wiedzą gdzie najlepiej Maja uwielbia się huśtać na huśtawce A Beno leżeć na podwójnym poduszkowym na ławce w cieniu
Obejrzałam sobie róże i żal, ze mam ich tak mało ale od czego sa piękne ogrodowiskowe obrazki dzięki za nie
Agusiak 10:47, 05 cze 2014

Piękny ogród, już wiem jaką różę chcę ( tylko jeszcze nie wiem gdzie ją posadzę ) Rhapsody in blue ...zakochałam się