Nadal niedoskonale? oj z tym się nie mogę zgodzić, każdy zakątek wygląda u Ciebie jak z bajki, masz piękne i zdrowe rośliny, widać,że włożyłaś w ogród wiele serca i ciężkiej pracy, ale dla takich efektów było warto
Małgosiu, Ewuś, Bogdziu, mordki, są już wycałowane, przez cały weekend buziakowałam, wyczesywałam, a po gonitwie, pojedli, a potem się wylegiwali, ja z reguły ustępuję im miejsca, ale jak coś pichcę w kuchni, to muszę slalomem do lodówki chodzić, bo leżą pod nogami
Aniu, Ewuś, pytacie o kielichowca wonnego, mój kwitnie co wiosnę niezawodnie, ale go kupowałam szczepionego, a na kwiaty u siewek trzeba dłużej czekać, nie wiem ile, może przydałoby im się cięcie na wiosnę, ja tak robię i kwiecie obfitsze wiosną mam
Melu, mniejsze ogrody urządza się trochę inaczej, trudniej zmieścić większą ilość roślin i trzeba dużo wyrzeczeń, żeby ograniczyć chciejstwa, dlatego powodzenia Ci życzę w doborze roślin, bo to dla mnie byłby duży problem, mi się wszystko podoba, ale zaglądaj i pytaj, ja też do Ciebie będę zaglądać