dlaczego dziewczyny masz raj na ziemi powinnaś być dumna z tego co udało ci się osiągnąć bo super ci wyszło i naprawdę powinnaś być z siebie dumna hi hi hi
Kasiu, muszę nacieszyć się aparatem, więc chyba napiszę list do Św. Mikołaja z prośbą o drugi twardy dysk z obszerną pamięcią:, albo konwerter dla jeszcze lepszych fotek
Kondziu, bo za dużo pracki ja całe lato pracowałam i pracowałam nad kancikami takimi odjechanymi jak u Ciebie i co u mnie zarosły chwastami, a to była tylko jedna rabata, ale jutro mam eMusia damy radę i kancik wyplewię, możesz mnie tak podnosić na duchu, końcu ja rozterkowa jestem
hi hi hi ja tez pracowałem cały czas w ogrodzie hi hi hi mój ogród jeszcze jest młody a twój już dorośleje hi hi hi i ci się udało osiągnąć naprawdę pięnego ogrodu ja też jestem roztrkowy hi hi hi
Agato obejrzałam fotki. Mnie zauroczył tojad. O tej porze roku taki mocny niebieski akcent w ogrodzie, super. U mnie tojady coś się nie udają. Kloniki cudne, a jak one wyglądają jesienią Pięknie jeszcze u ciebie.
To owocnej pracy jutro, pogoda ma byc ładna to miło bedzie pracowac. Prawde mówiąc to tylko my to chyba rozumiemy że taki dzien to święto dla Ciebie bo inni mocno by się zastanawiali z czego Ty sie cieszysz jak masz w ogrodzie ciężko pracowac.Miłego dnia .