Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:48, 11 cze 2014

Gabriela napisał(a)

A mnie się wydawało, że moja jest duża.
Teraz ma najlepszy moment, kiedy jeszcze ani jeden kwiat nie przekwitł.

Moja już sypie płatki, ale ma jeszcze dużo pąków....wszystkim polecam tę różę

ona ma w sobie tyle romantyzmu........uwielbiam tę różę

tak jak piszesz jest jak z porcelany
ewsyg 23:05, 11 cze 2014

Agatko, ja też bardzo lubię rodzinne grille. Fajne spotkanko miałyście. Jak zwykle zachwyciłam się Twoim ogrodem
Agania 23:09, 11 cze 2014

Napia napisał(a)

W moim ogrodzie będzie prawdopodobnie jeden buk purple fountain, bo na inne nie starczy miejsca. A bardzo bym chciałaTwój buk jest przepiękny,a kiedyś będzie majestatyczny. Prawdziwe dostojne drzewo.
Nie wiem, czy się ze mną zgodzisz, ale myślę, że każdy ogród jest odbiciem duszy i wrażliwości tego, kto go tworzył i podoba się osobom o podobnych cechach Czują podobnie Pozdrawiam ciepło

Czuję tak samo jak ty, tę wrażliwość przede wszystkim i miłość do roślin i przyrody, to nas zliża do siebie.... dlatego na ogrodowisku, jest tak wiele wrażliwych i ciepłych sercem osób

Ja wszystko przyciągam, nawet te niechciane koty......

przywiązał się i nie potrafię, go przepędzić z ogrodu, większych szkód w ogrodzie nie zauważam, oprócz wielu nornic na tarasie
Agania 23:25, 11 cze 2014

ewsyg napisał(a)
Agatko, ja też bardzo lubię rodzinne grille. Fajne spotkanko miałyście. Jak zwykle zachwyciłam się Twoim ogrodem

Czas grillowania się zaczął, teraz u mnie basen już czynny, więc rodzinka wpadnie, żeby się ochłodzić

W ogrodzie są piękności

Agania 23:31, 11 cze 2014

Agania 23:37, 11 cze 2014

Drugi kwiat

WilczaGora 11:37, 12 cze 2014

Agania napisał(a)
New Down..........kwitnie jak prawdziwa dama

matulo jaki idok !!!!
przepiękna DAMA
renatamama3 11:53, 12 cze 2014

Agania napisał(a)
New Down..........kwitnie jak prawdziwa dama

Agatko,czy to jest jeden krzaczek? już się boję ,ale i cieszę ,będę mieć romantyczne miejsce do siedzenia ,bo pod nią mam ławeczkę.
Napia 12:54, 12 cze 2014

Agania napisał(a)

Czuję tak samo jak ty, tę wrażliwość przede wszystkim i miłość do roślin i przyrody, to nas zliża do siebie.... dlatego na ogrodowisku, jest tak wiele wrażliwych i ciepłych sercem osób

Ja wszystko przyciągam, nawet te niechciane koty......

przywiązał się i nie potrafię, go przepędzić z ogrodu, większych szkód w ogrodzie nie zauważam, oprócz wielu nornic na tarasie

Myślę podobnie tu, na Ogrodowisku spotykam wiele ciepłych i wrażliwych osób. Podobno ogrodników wiele łączy z filozofami
Kotek śliczny Do nas przychodzą koty sąsiadów i chociaż unikają ludzi, niektóre z nich czują się u nas bardzo swobodnie.
Milka 12:59, 12 cze 2014

Agatko, jak to dobrze, ze tę New Dawn kupiłam i posadziłam przy murze, u ciebie taka piękność!!!ile muszę czekać, chyba z 3 lata co najmniej...no i oczywiście wypatrzyłam czarny bez koralowy, czy tak? też cudo i zresztą wszystko inne też moje trikolor są ciut inaczej wybarwione, twoje jak u Marzenki...dokupiłam 4 klony na pniu i kolejny japoński i mam sumak Tiger Eyes,