Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Gabriela 21:49, 08 cze 2014

Zazdroszczę basenu w ten czas upalny.
Bylin masz dużo, do zatrzęsienia niewiele brakuje.
Też w tym roku sprawiłam sobie Black Lace, na razie rośnie, nie kwitnie.
Zakwitł irys od Ciebie, biało-żółty, jest piękny na żółtej, choć na razie tylko jeden.
Jagodaa 22:21, 08 cze 2014

Black Lace bardzo mi się podoba, miałam go kiedyś. Jedyna wada to to, że obsiadały go niestety mszyce. Piękny u Ciebie, już taki duży...
Pozdrawiam!
Agania 22:47, 08 cze 2014

Gabriela napisał(a)
Zazdroszczę basenu w ten czas upalny.
Bylin masz dużo, do zatrzęsienia niewiele brakuje.
Też w tym roku sprawiłam sobie Black Lace, na razie rośnie, nie kwitnie.
Zakwitł irys od Ciebie, biało-żółty, jest piękny na żółtej, choć na razie tylko jeden.

Cieszę się Gabrysiu, że zakwitł ci irysek ode mnie mam nadzieję, że się podoba i ładnie się wpasuje w rabacie, ja na jego kwiaty czekałam 3 lata

Black Lace chyba najładniejszy wśród czarnych bzów, mój kwitnie jak szalony posadzony 3 lata temu, oj jak ja chcę takiego giganta u siebie

Szykuj się na lipiec, zapraszam Cię serdecznie, termin na razie w zawieszeniu, bo muszę spojrzeć w kalendarz, ale lipiec jak najbardziej aktualny

bylinkowo u mnie w głowie dopiero...ale ostrogowca wkomponowałam tak po swojemu i mi się podoba

Agania 23:16, 08 cze 2014

Jagodaa napisał(a)
Black Lace bardzo mi się podoba, miałam go kiedyś. Jedyna wada to to, że obsiadały go niestety mszyce. Piękny u Ciebie, już taki duży...
Pozdrawiam!

Jutro własnie muszę przygotować oprysk na mszyce, już są na kalinach i różach, bez też wkrótce będzie cały oblepiony, wyznacznikiem są też juki, ich kwiatostany zawsze są w mszycach, ach te mrówy, dlaczego ja muszę je tępić, właśnie przez te mszyce, ale nie wiem dlaczego ich nie ruszam i od nich uciekam jak plewię, mrówki u mnie są i mają swoje królestwa w moich trawach i co ja mogę, one też chcą żyć, więc mój ogród nigdy nie będzie doskonały

Ivvvona 23:19, 08 cze 2014

Agata, cofnęłam się kilka stron, wiecej nie jestem w stanie nadrobić. Wystarczyło kilka dni nieobecnosci na forum i stąd te tyły. Mam nadzieję że już będę na bieżąco. Oglądnęłam ostatnie fotki i znów pozachwycałam się Twoim ogrodem, masz przepięknie
Agania 23:37, 08 cze 2014

Ivvvona napisał(a)
Agata, cofnęłam się kilka stron, wiecej nie jestem w stanie nadrobić. Wystarczyło kilka dni nieobecnosci na forum i stąd te tyły. Mam nadzieję że już będę na bieżąco. Oglądnęłam ostatnie fotki i znów pozachwycałam się Twoim ogrodem, masz przepięknie

Dziękuję Iwonko, za pochwały, u mnie nie ma końca z pracą, a dzięki twoim słowom wierzę, że daję radę... założyłam sobie, że każdy kąt w ogrodzie będzie wyjątkowy.....ale to tylko marzenia...funduszy brakuje, ale jak siama to radocha jest

Agania 23:54, 08 cze 2014

Ogrodu chwila

Agania 00:00, 09 cze 2014

Weekendowo

Agania 00:10, 09 cze 2014

Agania 00:10, 09 cze 2014