Ewa, poszaleć można na hektarach jak łąka kwietna i głowa pełna marzeń na wiosnę, a jak mnie się uda i pogoda dopisze do niedzieli to będę zadowolona z tego szaleństwa
Kasiu, kociaki i psiaki
ucałowane, nie mam chartów wystawowych, ja mam te niewystawowe, bo je kocham za rasę, a hodowli nie mam, berberysika wsadź tam, gdzie będzie ładnie pasował kolorystycznie
Małgoś, napracowałam się dzisiaj, bo taki był plan, EMuś skosił, posprzątał wiatę pod drewno i zaczął układać palonka, ja plewiłam i zbierałam liście po 20 metrowych brzozach sąsiada, może przez weekend jeszcze kancik zrobię, bo niezdążyłamale kręgosłup mi wytrzymał
Ech wy kochani rozterkowi, tacy zdolni a tyle w Was wątpliwości - czasem to aż zaskakujące.
Ale macie tyle wdzięku i talentu ze warto w Was wierzyć i czasem popychać do przodu
Agatko kujaki piękne - wiem ze to twoja miłość, przyjdzie zima to bedą gwiazdorzyć
Cudna pogoda Ci się udała - aż zazdroszczę .
Jak zwykle namawiam do focenia i pokazywania swoich talentów - ogrodniczych i fotoreporterskich
Ech wy kochani rozterkowi, tacy zdolni a tyle w Was wątpliwości - czasem to aż zaskakujące.
Ale macie tyle wdzięku i talentu ze warto w Was wierzyć i czasem popychać do przodu
Agatko kujaki piękne - wiem ze to twoja miłość, przyjdzie zima to bedą gwiazdorzyć
Cudna pogoda Ci się udała - aż zazdroszczę .
Jak zwykle namawiam do focenia i pokazywania swoich talentów - ogrodniczych i fotoreporterskich