Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Tess 16:45, 22 sie 2014

O matko, siem naczytałam tych stron. Od kancikowania.
po pierwsze primo - jak to możliwe, że masz dorosłą córkę? Gratuluję zaręczyn

po drugie primo - ogród prezentuje się wspaniale.

po trzecie primo - postanowiłaś coś z kotem reklamowym? Jest cudny, i mądry, i bardzo Was potrzebuje. Nie rozumiem, dlaczego piszesz, że dzikus. Przecież sam wskakuje na kolana i pozwala się głaskać. Dzikus nie pozwala się dotknąć, a dotknięty gryzie i drapie. wiem, bo wyłapywałam moje dzikusy z podwórka, pogryziona bylam do kości, pomimo grubych rękawic.
Co oznacza "obszczymurek"? Nie umie do kuwety? Kup żwirek z kocimiętką, to rewelacja, koty natychmiast do niego idą. Wiem, bo przez kilka lat odchowywałam w domu młode dzikusy, które lały gdzie popadnie, aż przy którymś kolejnym poradzono mi taki żwirek - zadziałało od razu, trafiały do kuwety bezbłędnie.

po czwarte primo - dbaj o zdrowie. Kręgosłup to ważna konstukcja
yolka 19:55, 22 sie 2014

Gratuluję połowy tysiączka
Urszulla 13:52, 23 sie 2014

Fotki Twoje świetnie oddają zakątki ogrodu teraz wrzosowisko będzie zachwycało. Nad tym dobrem które masz nie nadążam a wciąż coś kupujesz i dosadzasz
hortki Twoje obejrzałam
Urszulla 13:54, 23 sie 2014

A na 500 okoliczność hortensja z serii You&Me
w zeszłym roku miałam i zachwycałam się przebarwieniami
polecam jako jednoroczną do donicy

Agania 17:30, 23 sie 2014

Luki napisał(a)
No musze powiedzieć, że froncik prezentuje się wyśmienicie. Bardzo elegancko, a wtapia się idealnie w reszte ogrodu, to cięzkie przekopywanie się bardzo opłaciło

Dziękuję Łukasz, froncik zaczyna wyglądać, jak na razie róże robią cały efekt

Berberyski nabrały kolorów

dobrze, że nie zrezygnowałam z mahonii
Agania 17:36, 23 sie 2014

Tess napisał(a)
O matko, siem naczytałam tych stron. Od kancikowania.
po pierwsze primo - jak to możliwe, że masz dorosłą córkę? Gratuluję zaręczyn

po drugie primo - ogród prezentuje się wspaniale.

po trzecie primo - postanowiłaś coś z kotem reklamowym? Jest cudny, i mądry, i bardzo Was potrzebuje. Nie rozumiem, dlaczego piszesz, że dzikus. Przecież sam wskakuje na kolana i pozwala się głaskać. Dzikus nie pozwala się dotknąć, a dotknięty gryzie i drapie. wiem, bo wyłapywałam moje dzikusy z podwórka, pogryziona bylam do kości, pomimo grubych rękawic.
Co oznacza "obszczymurek"? Nie umie do kuwety? Kup żwirek z kocimiętką, to rewelacja, koty natychmiast do niego idą. Wiem, bo przez kilka lat odchowywałam w domu młode dzikusy, które lały gdzie popadnie, aż przy którymś kolejnym poradzono mi taki żwirek - zadziałało od razu, trafiały do kuwety bezbłędnie.

po czwarte primo - dbaj o zdrowie. Kręgosłup to ważna konstukcja

Tesiu jak miło, że wpadłaś...mam jeszcze dorosłego syna..za gratulacje dziękuję
Nad ogrodem pracujem cały czas, jeszcze dużo pracy, dzisiaj już mi wystarczy ogrodowej gonitwy
Kot Whiskas nie bedzie wpuszczany do domu. tak jest na razie bezpiecznie, może spróbuję go przyuczyć do tej kuwety z kocimietką, ale on znaczy wszystko, jak tylko wpadnie do domu od tego właśnie zaczyna

Żwirek z kocimiętka zakupię, dzięki za rady

Dzisiejsze lenistwo
Agania 17:50, 23 sie 2014

yolka napisał(a)
Gratuluję połowy tysiączka

Oj to już zleciało.... na połówkę tysiączka pierwsze kłoski mi zakwitły

Joluś przesyłka dotarła...buziol wielki
Agania 17:57, 23 sie 2014

Urszulla napisał(a)
Fotki Twoje świetnie oddają zakątki ogrodu teraz wrzosowisko będzie zachwycało. Nad tym dobrem które masz nie nadążam a wciąż coś kupujesz i dosadzasz
hortki Twoje obejrzałam

Wiesz to prawda ciągle coś kupuję...ale żeby życie miało smaczek trzeba kupić nowy krzaczek

Serbusie już czekają na wsadzenie

Mam jeszcze dużo brzydkich miejsc w ogrodzie
np. tutaj za siatką mam blaszaka, teraz serby go zasłonią i powstanie ekran pod nową rabatkę

a to mi rośnie za siatką
Agania 18:00, 23 sie 2014

Urszulla napisał(a)
A na 500 okoliczność hortensja z serii You&Me
w zeszłym roku miałam i zachwycałam się przebarwieniami
polecam jako jednoroczną do donicy

Piękne, pięknie dziękuję
Luki 18:07, 23 sie 2014

... żeby życie miało smaczek trzeba kupić nowy krzaczek...

No genialne trzeba to na stałe dodać do ogrodowiskowych powiedzonek oj uśmiałem się