Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 15:23, 01 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Kawał roboty odwaliłaś!!!!!

Moje cebulowe jeszcze w garażu i w drewutni...za oknem leje...jak tu zacząć sadzić w weekend w takim błocie

Niech wytrzyma jeszcze dzisiaj u mnie, bo reszta sadzenia czeka, ooooj....za oknem ciemno......ale może nie lunie, cebulami się nie martwię, tylko azaliami, bo one już tak długo czekają, za długo, ale muszem zdążyć
grazyna 16:01, 01 paź 2014

Agania napisał(a)

tylko azaliami, bo one już tak długo czekają, za długo,

Jeszcze są w donicach? Dobra jesteś Agatko W sobotę znajdziesz czas na posadzenie

Buziaki
Krys 16:18, 01 paź 2014

Agata cieszę się,że Cię poznałam i fajny masz nowy avtarek pozdrawiam
Gabriela 21:41, 01 paź 2014

Wojsławice u Ciebie na topie. Nie dziwię się wcale, bo to jedno z moich ulubionych miejsc.
I co za dokładne wyliczenie prac wykonanych, ja widzę tylko to co jest do zrobienia.
Agania 08:02, 02 paź 2014

grazyna napisał(a)

Jeszcze są w donicach? Dobra jesteś Agatko W sobotę znajdziesz czas na posadzenie

Buziaki

Grażynko, ja swoją glinę muszę zamienić w urodzajną ziemię i puch, do tego jeszcze zakwasić, parokrotne wymerdanie z gliny z piaskiem, z kompostem i torfem i wysianie gorczycy, którą teraz po wyrośnięciu eM znowu przekopał z ziemią, ona jeszcze musi przegnić, w sobotę nie zdążę, bo za wcześnie, a azalijki muszą mieć w nóżkach to co lubią inaczej nic by u mnie nie urosło.

Weekend będzie cebulowy
Agania 08:05, 02 paź 2014

Krys napisał(a)
Agata cieszę się,że Cię poznałam i fajny masz nowy avtarek pozdrawiam

Krysiu, ja też bardzo się cieszę, z naszego poznania...avatarek wyjątkowy, bo z samych Wojsławic
Sebek 08:27, 02 paź 2014

Jestem pod wrażeniem ilości wykonanych prac - super!
Agania 09:28, 02 paź 2014

Gabriela napisał(a)
Wojsławice u Ciebie na topie. Nie dziwię się wcale, bo to jedno z moich ulubionych miejsc.
I co za dokładne wyliczenie prac wykonanych, ja widzę tylko to co jest do zrobienia.

Do Wojsławic chce się wracać....jeszcze Bolestraszyce chciałabym bardzo zobaczyć

Do zrobienia jest jeszcze bardzo dużo, ale trzeba siebie docenić za wysiłek i dokumentować foto, uświadomiła mi to Kasia z ogrodu złudzeń, gdyż do tej pory nawet nie zdawałam sobie sprawy ile czasu i pracy poświęciliśmy dla ogrodu, potem będę porównywać jak się zmienia ogród i poszczególne rabaty
Agania 09:37, 02 paź 2014

Sebek napisał(a)
Jestem pod wrażeniem ilości wykonanych prac - super!

Sebek, jeszcze będę latać i sadzić cebule w sobotę ma być ładna pogoda....wczoraj po pracy zdążyłam posadzić tylko ML, bo deszcz mi skutecznie uniemożliwił sadzenie.....S.Dolarki jeszcze czekają.

Zdecydowałam się dla nich na ten fragment rabaty, za pergolą

grazyna 09:43, 02 paź 2014

Agania napisał(a)

Grażynko, ja swoją glinę muszę zamienić w urodzajną ziemię i puch, do tego jeszcze zakwasić, parokrotne wymerdanie z gliny z piaskiem, z kompostem i torfem i wysianie gorczycy, którą teraz po wyrośnięciu eM znowu przekopał z ziemią, ona jeszcze musi przegnić, w sobotę nie zdążę, bo za wcześnie, a azalijki muszą mieć w nóżkach to co lubią inaczej nic by u mnie nie urosło.

Weekend będzie cebulowy

Toś mnie "powaliła" Agatko, to jest perfekcjonizm w pracach ogrodowych. Nic tylko uczyć się od Ciebie! Buziam