Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

paniprzyroda 20:28, 03 paź 2014

Wątek spotkaniowy oglądałam, poszalałaś zakupowo ale i podsumowanie robi wrażenie. Pozdrawiam, słoneczka życzę
Mala_Mi 21:06, 03 paź 2014

Odrabiam lekcje
Suchodrzew nawet zielony u mnie padł po zimie 11/12, wcześniej podmarzał, ale dawał radę. Pstrokaty..dwa podejścia i żaden zimy nie przeżył.

Berberys Julianny - też wymarzał, ale ostatni 2 zimy były łagodne to te co się zostały (przeniesione w zaciszne) urosły potffory, kolczaste potffory bez większych walorów ozdobnych. Ale zwierzątka maja tam porządny schron.. nikt i nic tam nie wejdzie

Jak Bolestraszyce masz w planach, to po drodze masz mikro Wojsławice Bolestraszyce sa zupełnie inne niż W. Są też bardziej..... zaniedbane.. ale naprawdę warto obejrzeć.. są miejsca naprawdę urocze i warte obejrzenia. To takie bardziej dzikie arboretum, sprawia wrażenie, że tu człowiek nic nie miesza w naturze, co ma swój urok. W okolicy warto zwiedzić park i zamek w Łańcucie i Krasiczynie.

Czytam plan wykonanych prac... i uśmiałam się na koniec, bo jak wchodziłam na watek, to sobie pomyślałam, że Wątek z pożegnaniem zimy niedługo będzie nie na czasie i coś trzeba zmienić .

Fajnie było znów sie spotkać A może tak spotkanie ogrodowiska w styczniu w Krynic lub Wierchomlii??
JoannA 23:28, 03 paź 2014

Zachwycam się fotkami ze spotkania i skąpanego w deszczu ogrodu.
I ze zdrówkiem kiepsko...odpocznij Aganiu bo w tym roku kawał dobrej roboty za Tobą A roślinki zdążysz jeszcze posadzić.
buziaki
WilczaGora 08:05, 04 paź 2014

chciałam zameldować, że byłam u Ciebie na jesiennym spacerku
avatarek piękny ale moim "number one" i tak pozostają zdjęcia u Grażyny
ewsyg 15:51, 04 paź 2014

Agatko, proponuję przezimuj ją w domu. Miałam ją i mi przemarzła pomimo zabezpieczenia.Zeszłoroczna zima była łaskawa, ale nie dla niej

Urszulla 16:14, 04 paź 2014

fajne nabytki Wojsławickie Agatko,
za Dollarami raczej Gracimulusy proponuję...chyba że Twoje ML urosną jak wojsławickie albo Dollary będziesz nisko prowadziła to może ML będą dobre. Sebek ma chyba takie połączenie.
bartek_luberda 19:29, 04 paź 2014

U ciebie grzybki a u nas nic nie ma a tak lubię jezdzić i zbierać Miłej słonecznej niedzieli
malgorzata_s... 21:50, 04 paź 2014

Mokry ogród przepiękny Buziolki
Agania 16:20, 05 paź 2014

gierczusia napisał(a)
Ale piękne focie jesienne i nawet grzybki znalazłaś że też ja mam takie maleństwie jak tu grzyba u siebie znależć ??
Buziole

Możesz mieć i grzybki, tylko musisz trochę grzybni z lasu zagrzebać
Agania 16:22, 05 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Ja też jestem fanką bluszczu .. Niestety ten kolchidzki białoobrzeżony nie dał u mnie rady ,ale teraz badam erectę.. Ciekawa jestem jaki wysoki urośnie czy listeczki będą większe .. I zal mi bardzo ,że opuchlaki również zachwyt nad bluszczem podzielają .. Tylko ,że one kulinarne a ja wizualnie

Buziole Aganiu

Ja też chcę podziwiać wizualnie ma się rozumieć, bluszoczowo to jestem zakręcona okropnie tylko u mnie żadnego bluszczajak na razie nie widać///...dosłownie jeden dopiero zaczyna się spindrać