Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Piotr_ 22:04, 10 sty 2015

Będę dbało nią aż do wyjazdu do cb
PS. nowe fot u mnie
Piotr_ 22:20, 10 sty 2015

eM je kocha, ale mi pozostawia opiekę nad nimi i to mi się bardzo nie podoaba....jukki za to mają ten plus, że nie ranią

Jakie to agawy odmiany te zwykłe czy gatunkowe
Agania 22:22, 10 sty 2015

Piotr_ napisał(a)

Jakie to agawy odmiany te zwykłe czy gatunkowe

Najzwyklejsze Piotrze
Agania 22:23, 10 sty 2015

Piotr_ napisał(a)
Będę dbało nią aż do wyjazdu do cb
PS. nowe fot u mnie

A to obiekty pożądania

Piotr_ 22:25, 10 sty 2015

myślałem że coś ciekawego ma,,,, mam jak chcesz to taką bym ci dorzucił bo mam z niej małą sadzonkę

Agania 22:32, 10 sty 2015

Piotr_ napisał(a)
myślałem że coś ciekawego mam jak chcesz to taką bym ci dorzucił bo mam z niej małą sadzonkę

Też lubię , ale mam i niebieską i paskowaną, piękne są, trzymam, ale ty masz dla nich idealne stanowisko, ta rabata, będzie hitem na ogrodowisku, jak ją pokażesz
Piotr_ 22:36, 10 sty 2015

Masz mówisz to trudno, no rabata ujawni się na wiosnę po przymrozkach w całości, jak wszystko nasadzę jak ma być
I obiekt pożądania też tam się znajdzie na gł. miejscu
Dobra ja spadam do wyrka bo jutro do roboty trochę dziś napisałem foty na jutro zamieszczone u mnie więc pozdrawiam i do usłyszenia

Jeszcze raz dzięki i dla cb zostawiam obraz na dobry sen

anka_ 01:26, 11 sty 2015

Agato nawet nie wiesz jak budujące są takie fotki.
Agania napisał(a)
A dla niedowiarków, że to były naprawdę maluszki i naprawdę początki ogrodu

Spaceruję po twoich włościach w poszukiwaniu natchnienia na tę moją nieszczęsną rabatę.
Agania napisał(a)
....odsłoniłam się od sąsiadów tworząc ciekawą rabatę żywopłotową
To jest ta rabata

Wspaniałe wygląda ta rabata. Gdzieś wspominałaś, że najczęściej sadzisz iglaki co 1,5m. Na tych zdjęciach wyżej widać, że rzeczywiście są gęsto sadzone. Osiągnęłaś wspaniały efekt przenikania się roślin. Czy stosujesz jakieś zabiegi w ogrodzie, czy takie zagęszczenie im służy? Bo ja jakoś nie bardzo mogę sobie dac radę z moją manią zostawiania roślinom przestrzeni życiowej... Efekt- pustki i zarastanie zielskiem.

Powiedz mi proszę co to za drzewko po lewej z taką cudowną ciemną korą?

Czy masz może gdzieś na fotce ujętą całą Pinus Tungberga Ogon ? Jak ona się sprawuje?
I jakie przyrosty ma dąb czerwony?

Mam nadzieję, że ten Feliks nie narobił u was szkód.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 14:14, 11 sty 2015

Piotr_ napisał(a)
Masz mówisz to trudno, no rabata ujawni się na wiosnę po przymrozkach w całości, jak wszystko nasadzę jak ma być
I obiekt pożądania też tam się znajdzie na gł. miejscu
Dobra ja spadam do wyrka bo jutro do roboty trochę dziś napisałem foty na jutro zamieszczone u mnie więc pozdrawiam i do usłyszenia

Jeszcze raz dzięki i dla cb zostawiam obraz na dobry sen

Dziękuję...nie wiem jak Wam, ale ten Feliks to nie dawał mi spać za bardzo

To moja pierwsza juka w ogrodzie, teraz już jej nie ma w tym miejscu, była gigantyczna
Karol99 14:17, 11 sty 2015

Jeszcze nie widziałem takiego wielkiego potwora, prześliczna!!