Też lubię , ale mam i niebieską i paskowaną, piękne są, trzymam, ale ty masz dla nich idealne stanowisko, ta rabata, będzie hitem na ogrodowisku, jak ją pokażesz
Masz mówisz to trudno, no rabata ujawni się na wiosnę po przymrozkach w całości, jak wszystko nasadzę jak ma być
I obiekt pożądania też tam się znajdzie na gł. miejscu
Dobra ja spadam do wyrka bo jutro do roboty trochę dziś napisałem foty na jutro zamieszczone u mnie więc pozdrawiam i do usłyszenia
Jeszcze raz dzięki i dla cb zostawiam obraz na dobry sen
Agato nawet nie wiesz jak budujące są takie fotki.
Spaceruję po twoich włościach w poszukiwaniu natchnienia na tę moją nieszczęsną rabatę.
Wspaniałe wygląda ta rabata. Gdzieś wspominałaś, że najczęściej sadzisz iglaki co 1,5m. Na tych zdjęciach wyżej widać, że rzeczywiście są gęsto sadzone. Osiągnęłaś wspaniały efekt przenikania się roślin. Czy stosujesz jakieś zabiegi w ogrodzie, czy takie zagęszczenie im służy? Bo ja jakoś nie bardzo mogę sobie dac radę z moją manią zostawiania roślinom przestrzeni życiowej... Efekt- pustki i zarastanie zielskiem.
Powiedz mi proszę co to za drzewko po lewej z taką cudowną ciemną korą?
Czy masz może gdzieś na fotce ujętą całą Pinus Tungberga Ogon ? Jak ona się sprawuje?
I jakie przyrosty ma dąb czerwony?
Mam nadzieję, że ten Feliks nie narobił u was szkód.