Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

BASIA8 22:26, 02 maj 2015

Agania napisał(a)

Magnolia jest jak najbardziej delikatny deser,
taka mała wanliowo- truskawkowa niespodzianka

Aganiu magnolia piękności mnie w tym roku udało się kupić Susan - pięknie kwitnie ma 10 kwiatów to Moja pierwsza magnolia w ogródeczku mam cichą nadzieję że będzie ich więcej
Madzenka 23:28, 02 maj 2015

Ależ kusisz tymi klonami!
kasiek 19:39, 03 maj 2015

Brama faktycznie nieziemska! Pienie Klony i magnolie to Twoi faworyci - i prawdziwe klejnoty. Pieknie u Ciebie!
AGDULA 23:43, 03 maj 2015

Witaj Agato,
wpadłam się przywitać. Ogladałam Twoją wizytówkę ogrodu. Przecudne zdjęcia. A zimowa sceneria jest niesamowita.
Wspaniałe oczko wodne. Masz jedno czy dwa? Na jendym zdjęciu wydawało mi sie mniejsze, świetna roślonnośc do okoła. Chyba irysy w nim. Takie tajemnicze.
Masz takie zdjęcie w wizytówce, gdzie masz lawendę a obok tego sa wrzosy?
Czy dbasz o nie w jakicś szczególny sposób? Są tak okazałe, że tylko pozazdrościć. U mnie wrzosy są ładne tylko jak je kupię ze sklepu a po zimie to już nie ma na co patrzeć ;(
waldek727 01:16, 04 maj 2015

Powracam Agatko, powracam. Tak jak już Ci kiedyś napisałem, że lubię ogrody z duszą, tak miło mi jest do nich zaglądać o różnych porach roku.
Świetnie ta roślinność u Ciebie wygląda.
Pozdrawiam.
Napia 08:23, 04 maj 2015

Agania napisał(a)

Marta, Wszystko w swoim czasie, najważniejsze jest to, żebyś dobrze się czuła w tym co masz teraz, tulipany podziwiałam i ładną wstęgę przy ich udziałe stworzyłaś
Sama jestem rozterkowa i wiem, że czasami jest trudno, ale jak wyjdę na ogród to wiem, że wracają mi siły i bez względu na wszystko wracam naładowana i silniejsza...nawet w deszczowy dzień....kiedy rabaty zarastają i przerastają chwastami

tam gdzie pustka wypełniam skaniakami i wiczmleczem ,który mi się wysiewa

Ale piękny leśny ogród! Cudo Agatko! Magnolia też zwrócił moją uwagę, nawet się nad nią chwilę zastanawiałam, ale chyba nie bardzo mam gdzie posadzić.
Ogród to najlepsze lekarstwo i terapia też tak mam.
szemusia 13:59, 04 maj 2015

Aż dwa razy cofałam, by dokładnie zdjęcia obejrzeć.
Cudne te Twoje roślinki Aganiu
Twój ogród to taki tajemniczy ogród z książki Burnett'a...
ewsyg 17:35, 04 maj 2015

Czarodziejko Agatko, masz może zdjęcia gejszy z kolejnych miesięcy wegetacji ? Zauroczył mnie. Już dzisiaj oblukałam, są u mnie szczepione i nawet cena bardzo przystępna. Może by ze dwa na przodzie posadzić ? Zdrowa ta Gejsza, czy kaprysna ?

Agania 09:24, 05 maj 2015

Dorota123 napisał(a)
Magnolia i iglaki z wypustkami czerwonymi cudne rarytasy.

Dorotko kolory szaleją

Agania 09:29, 05 maj 2015

Anita1978 napisał(a)
Hej ! Dawno mnie nie było u ciebie, a ty serwujesz deser magnoliowy! Dobrze trafiłam

Moja magnolia wygląda jak prawdziwy waniliowy deser

z lekkim musem owocowym