Te rozrabiaki są najgrzeczniejsze jak śpią, ale po nocy na tarasie eM znalazł karczownika w prezencie
Jeszcze czosnki Eweresty kwitną
eM wytargał te turzyce, bo za duży bałagan wprowadzały, a są później diablice ciężkie do eksmisji...
Justynko, moja jeszcze młoda, nie owocowała...mam nadzieję, że zobaczę jesienią baldachy z gronami...w końcu to jest ładniejsza wersja naszej koralowej...u mnie rośnie do góry i na razie ma pokrój wzniesiony. Wiosna i jesień należy do liści, które są purpurowe, latem zielenieją, łodygi są brunatne cały sezon, plusem jest to, że nie atakują jej mszyce, w porównaniu do kaliny Buldeneż i zimuje bez problemów, co mnie bardzo cieszy
Ja bardziej...znaczy mocniej nie potrafię....ale eMa wtajemniczam, po prostu mu wręczam sekator do rączek
Ja najbardziej lubię w bylinówkach sobie dłubać
W Pisarzowicach zawsze kuszą, jeszcze w Święto Azalii, najbardziej lubię odmianę polecaną przez Bogdzię...Cannons Double, która ma w sobie aż trzy kolory, u mnie dużo zielonych alejek, w środku ogrodu mam okrąg na basen, wokół, którego usypana jest rabata, że prawie go nie widać, są przejścia i ukryte przełączki, ale prostej drogi nie ma....dzieci potrzebują więcej przestrzeni, u mnie jest się gdzie schować i zabawa w chowanego murowana
Wiąza tylko koryguję, jest kłopot z koszenie, gałęzie płożą się już po trawniku i trzeba skrócić, z jedej strony mam dziurę, jedna zima wyrządziła dużo szkody, ale już zarasta i prawie jej nie widać
Chciałam ci jeszcze pokazać jak gra światła sprawia, że klony o purpurowych liściach jarzą.