Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

kasiek 20:10, 02 cze 2015

Klony powalające, że też ja nie mam tyle miejsca...
A i kousa Ci kwitnie - no slicznie!
Cudne te Twoje wijące sie ściezki trawiaste, nic tylko bładzić wsród nich, i wśród tych zapachów
BASIA8 08:14, 03 cze 2015

Aganiu Kochana dziękuję za miłe słowa U Ciebie też się dzieje - wielki dzień zbliża się duuuuużymi krokami - mam cichutką nadzieję i malutkie marzenie że kiedyś spotkamy się w realu - byłoby super - z doświadczenia wiem że warto mieć marzenia
Buziaki ślę i zmykam do pracy bo listy płac czekają a przydałby się piątek wolny na ogród
MarzenaG 13:31, 03 cze 2015

Ależ masz piękny ogród, pozachwycałam się klonami, bardzo piękne. Mus wkomponować w moje kółka
Pozdrawiam,
Milka 14:50, 03 cze 2015

Agania napisał(a)

a ja byłam u Kasiek jej tez po raz pierwszy zakwitła, moja też w tym roku się nie wysiliła, ale jeden z moich kousa ma kwiaty

To już wielki powód do radości, u mnie nadal nie, 4 lata czekam, wyciepię chyba
cudne aleje, klony, kotek tez i chyba nowe hortensje, wielkie i obłędne kolorki
chyba powoli do wesela się szykujecie, zamieszanie pewnie wielkie
Kasya 14:54, 03 cze 2015

Agania napisał(a)

fajnie, jak myslisz od czego zalezy kwitnienie ?
moj nie zakwitl jeszcze mam go rok i jest juz mojego wzrostu

A jak duzy mroz byl jak przemarzla twoja stewartia ?
Duza juz była ?
u ciebie chyba dosyc zacisznie jest a u mnie jeszcze wygwizdów trochę
Agania 20:34, 03 cze 2015

zawitka napisał(a)
Aga u Kindzi pisałaś o klonach czy może wiesz jak I kształt mają korzenie klona ??????Ale czarujesz widokami cudownie

Korzenie klonów japońskich są delikatne podobnie jak u magnoli
Agania 20:35, 03 cze 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Aganiu, bardzo lubię Twój ogród.

Pszczółko, dziękuję za Twoje uznanie
Agania 20:37, 03 cze 2015

Gardener27 napisał(a)
Agatko nadrabiam zaległości w Twoim wątku i nie będę orginalny jak napiszę że jestem oczarowany Twoim ogrodem Na każdym zdjęciu fantastyczne zestawienia roślin, wszystko ładnie ze sobą współgra i można tak wymieniać bez końca Ogród ma niepowtarzalny klimat i można w nim spędzać każdą wolną chwilę

Przemku jak ja lubię takie miłe komentarze, to słowa, które są jak masaż po ciężkiej pracy...tym, bardziej, że zaraziłeś mnie warzywnikiem i chciałbym Ci powiedzieć, że pracuję nad tym, żeby mieć też, ten kawałek ze świeżymi własnymi plonami do obiadku
Agania 20:53, 03 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Matko i córko!!! Ale świecą na czerwono!!! Cudne są! Mus mieć!!!

Kindzia kloniki są bardzo wdzięczne i ożywiają ogród

Urszulla napisał(a)

Kasiu, mam Atropurpureum i jak patrzę na fotki Agi to nie wiem czy mój ma u mnie rację bytu

Ula czemu tak piszesz, daj mu trochę czasu, moje egzemplarze mają po kilkanaście lat, nawet te miniaturki
Agania 20:58, 03 cze 2015

ryska napisał(a)
Pięknie Uwielbiam Twój ogród.

Napia napisał(a)
Agatko, klony, kaliny, azaliowa i tajemnicze ścieżki prowadzące nie wiadomo dokąd Cudnie jest!

Dziewczyny to miód na moje serce dzięki