Ale nad morzem na piachu leżą prawie same młode dziewczyny.......teściowych tam nie uświadczysz........pilnują nie swoich dzieci ,głupie.
Haniu, nie jest tak źle, my robimy wypady trzypokoleniowe i wtedy jest najfajniej
Czerpiemy energię i radość życia z młodszych pokoleń, a przy okazji coś pomożemy, tzn np. damy młodym wyjść na romantyczna kolację, jak już położą swoje pociechy spać A wtedy ja z moim M. bierzemy sobie po lampce wina (kupionego dla nas przez zięcia) i przed TV Fakt, ucho nastawione na odgłosy z sąsiedniej sypialni, gdzie śpią wnuki, ale to nie jest ciężki obowiązek
Mam super zięcia, a drugi mi się zapowiada jeszcze lepiej
i życzę tak wszystkim
dobra relacja teściowa - zięć nie jest taka trudna, pod warunkiem, że obie strony tego chcą
Dziś po szkole miałem troszkę czasu i mijając kwiaciarnię usłyszałem głos - "weź mnie, weź mnie" i były to brateczki. Miałem zamiar dokupić jeszcze no nich niebieskie prymulki, ale nie było. Przed chwilką je zasadziłem. Miały być w dwóch donicach, lecz bez prymulek nie dało się tego zrobić. Teraz na balkonie wyglądają tak
Jednego posadziłem do osłonki, która została po hiacyntach, nie wiem gdzie ją umieścić, na razie także jest na balkonie
Oj Sebku! Zaszalałeś!Ale słoneczne bratki szybko wiosnę sprowadzą.Już kwitną u Danusi,,u Ciebie,a u mnie jeszcze nie .Ale też nabędę.Balkon bez bratków smutny,mimo,że dziś go wypucowałam.