Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

grupa_trzyma... 21:42, 30 mar 2012

Sebek napisał(a)

Pięknie, u nas nic nie kwitnie...buuu! Jutro chyba kupię jakieś bratki. Też chcę mieć trochę kolorów! Sebastian, kiedy ty znajdujesz czas na szkołę i ogród i porady na forum? Hmmm? A kim chcesz być w doroślejszym życiu?

Znalazlem międzyczas Ale w weekendy jestem bardziej aktywny na forum na pewno. Teraz w szkole mamy strasznie dużo roboty, bo nie chcę pisać brzydziej, żeby nazwać rzeczy po imieniu

A kim - hmmm - coraz bardziej architektem

Mam nadzieję, że krajobrazu...szkoda byłoby marnować taki talent. Będę trzymać kciuki! grabie przełoży się do drugiej łapki..hihi
finka 21:44, 30 mar 2012

szkoły nie można odpuścić, nic się nie stanie jak mniej będziesz pisał na forum. A ja taka zakręcona, że nawet nie pokojarzyłam, ze u Ciebie już narcyzy kwitną. Piękny, jeden z moich ulubionych , nie znam nazwy, u nas w ogrodzie jest od jakichś 40 lat może nawet dłużej i nie kwitł wiele lat, trzy lata temu wreszcie się udało, sypnęłam nawozów i pokazał wreszcie swoje oblicze. Nazywam go "po Niemcu" (bez urazy dla sąsiadów - mieszkamy na terenach poniemieckich), a poprzedni właściciele domu byli Niemcami.
Agacia 15:07, 31 mar 2012

Sebku, czytam, żeś zalatany - tym bardziej podziwiam, że ogarniasz tyle rzeczy i jestem Ci wdzięczna, że znalazłeś czas, żeby wpaść do mnie Pozdrawiam i jak zawsze czekam co tam nowego wymyślisz
waska 22:08, 31 mar 2012

Fajne takie plany - niech się spełnia
Wzdychnelam za ta wiosną...

Sebek 22:22, 31 mar 2012

U mnie mimo ataku zimy kwitną tulipany purissima - przykryłem je donicami na noc, bo podobno ma być przymrozek

Ten hiacynt jest wyjątkowo szybki

EPODLAS 22:23, 31 mar 2012

Sebku, życzę ci spełnienia twoich ambitnych planów. Jeżeli chociaż część się z nich spełni to już coś. U ciebie już w wiosennie w ogrodzie. A u mnie za oknem zima. Śnieg spadł.
Sebek 22:32, 31 mar 2012

U mnie też zamieć śnieżna. Dzisiaj w ogóle każda pora roku
anula_wn 22:35, 31 mar 2012

Sebek, pięknie !
u nas też jak w bollywoodzkim filmie - czasem słońce czasem deszcz ! a nawet grad dzisiaj uroki wiosny
Sebek 22:40, 31 mar 2012

Aniu - grad też u mnie był. Wychodzą też inne tulipany - chyba strzępiaste

Kwitnie taki botaniczny

Narcyzika przechyliło od ciężaru

Ale za chwilę rozkwitną następne

Matka 22:41, 31 mar 2012

quercze, jak szybko tulipki masz