No i jestem Aniu, witaj

Ale przestrzeń u Ciebie, fajowo, tyle możliwości. Świetnie wygląda to kółeczko przy starej jabłoni, pięknie kontrastuje ta funkia z żurawką, I te bluszcze tak pięknie porastają pnie. Ja też mam kilka bluszczyu, ale rosną wszędzie tylko nie tam gdzie bym chciała, jakieś zbuntowane są

Poidełko też będzie tam pięknie wyglądało. Mnie też się marzy, ale nie widziałam nigdzie takiego ładnego, choć w sumie to nigdzie nie widziałam e Dębicy poidełka dla ptaków. Mam za to pomysł na własne. Podobnie jak Ty wykorzystam pień. W takiej rupieciarni widziałam dość płaską donicę o bardzo grubych ściankach. Do donicy dokleję jeszcze dwa ceramiczne ptaszki, które kupiłam kilka lat temu w Lidlu z myślą o ogrodowym wykorzystaniu (3 szt kosztowały chyba 7zł

) już. Też tak pokombinuj, a będziemy mieć poidełka jedyne w swoim rodzaju. W kwestii roślin nie doradzam, bo sama jestem jeszcze zielona. W jednej z gazet wyczytałam sposoby na rozmnażanie hortensji. Teraz jestem w fazie testowania czy to faktycznie możliwe. Jak wypali to podpowiem Ci patent

Podziwiam, że przy trójce Bąbli znajdujesz czas dla hobby. Buziolki