Aneczka
14:22, 22 wrz 2013
Na pewno jest łatwiejszy, ale mi zawsze bardzo bardzo podobały sę fale i w ogóle nieregularne kształty, choć wiem że koszenie jest ciężkie, a już przy moim skalniaku to w ogóle masakra bo ma tak gęste fale, że kosiarką tam nie jestem w stanie wykosić. Ale uwielbiam go pomimo niewygody. W tym prostokącie dużym z podełkiem, którego jeszcze nie mam, te fale będą szerokie, bo to zaledwie dwa wybrzuszenia na 24m, więc z koszeniem tam nie mam problemów
Przy skalniaku tam gdze nie dojdę kosiarką, to mój mąż obleci podkaszarką i efekt jest świetny, jak wyraźnie widać kształty z tych wszystkich kamieni na skalniaku i tych fal z trawy obok niego, tam to już w ogóle bez podkaszarki to ani rusz, ale opłaca się, bo podkaszarką leci tylko wzdłuż kamieni, węc nie zajmuje to dużo czasu, a efekt jest jak dla mnie cudowny 
Szukałam wczoraj zdjęć, żeby pokazać wam efekt, jak to wszystko jest świerzo pokoszone i kwtnące, ale niestety nie znalazłam ich.

Szukałam wczoraj zdjęć, żeby pokazać wam efekt, jak to wszystko jest świerzo pokoszone i kwtnące, ale niestety nie znalazłam ich.