Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 08:21, 27 mar 2014

Ania wywaliłam wszystko , łącznie z begoniami dziś sprawdzę żurawki...dzięki
Tusiala 08:32, 27 mar 2014

Kępa rozplenicy imponująca. Będziesz ją dzielić na więcej sztuk?
Współczuję krewet. Że też u każdego jakieś paskudztwo się znajdzie Ty krewety, ja pędraki
elzbieta_g 08:36, 27 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Kępa rozplenicy imponująca. Będziesz ją dzielić na więcej sztuk?
Współczuję krewet. Że też u każdego jakieś paskudztwo się znajdzie Ty krewety, ja pędraki

kępa podzielona i wsadzona wczoraj już prawie po ciemku podzielić ją to dopiero było wyzwanie, w ruch poszła siekiera, piłka do drewna bo do metalu nie znalazłam, i sztychówka
Dorota123 20:19, 27 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)

kępa podzielona i wsadzona wczoraj już prawie po ciemku podzielić ją to dopiero było wyzwanie, w ruch poszła siekiera, piłka do drewna bo do metalu nie znalazłam, i sztychówka

Twoja inwencja nie zna granic, podoba mi się Twój upór w dzieleniu roślin. Zazwyczaj używam sztychówki, ale i siekierką też się posiłkuję.
elzbieta_g 20:25, 27 mar 2014

Dorota123 napisał(a)

Twoja inwencja nie zna granic, podoba mi się Twój upór w dzieleniu roślin. Zazwyczaj używam sztychówki, ale i siekierką też się posiłkuję.

prosiłam eMuśka już kilka dnia ale on wiecznie nie ma czasu zawziełam się i se poradziłam ...ledwo mam nadzieję, że mój wysiłek się przyjmie
Dorota123 20:57, 27 mar 2014

Puszkinie mam kilka lat, w grudniu wybierałam cebulki z ziemi i sadziłam na nowym miejscu, na pewno nie udało mi się wszystkich wybrać, ale dzięki robotom kanalizacyjnym urządzam ogródek na nowo. Dziś wsadziłam kolejną różę, a mam jeszcze do wsadzenia 7. Brakuje mi czasu i miejsca
paniprzyroda 04:50, 28 mar 2014

Fajna wiosna, całkiem dorodne masz sadzonki pomidorków współczuję opuchlaków, kurcze, chyba trzeba będzie w każdą doniczkę nowo kupionych roślin zaglądać, bo na razie ich nie widać u mnie.
Dużo zachodu z rozplenicą, zobaczę jak moje odbiją, bo w sezonie kiepskie były. Jak nie ruszą, to pożegnam bez żalu. Pozdrawiam
iwonaal 06:09, 28 mar 2014

Elu, napracowałaś się. A te paskudy miałaś w zeszłorocznych donicach?
elzbieta_g 08:39, 28 mar 2014

Dorota123 napisał(a)
Puszkinie mam kilka lat, w grudniu wybierałam cebulki z ziemi i sadziłam na nowym miejscu, na pewno nie udało mi się wszystkich wybrać, ale dzięki robotom kanalizacyjnym urządzam ogródek na nowo. Dziś wsadziłam kolejną różę, a mam jeszcze do wsadzenia 7. Brakuje mi czasu i miejsca

u mnie jeszcze przed kanalizacją dlatego nic nie ulepszam w tej części gdzie będą kopać
elzbieta_g 08:42, 28 mar 2014

paniprzyroda napisał(a)
Fajna wiosna, całkiem dorodne masz sadzonki pomidorków współczuję opuchlaków, kurcze, chyba trzeba będzie w każdą doniczkę nowo kupionych roślin zaglądać, bo na razie ich nie widać u mnie.
Dużo zachodu z rozplenicą, zobaczę jak moje odbiją, bo w sezonie kiepskie były. Jak nie ruszą, to pożegnam bez żalu. Pozdrawiam

pomidorki już wsadzone , niech sobie rosną jak mają ochotę a rozplenicy byłoby mi szkoda bo nie mam za wiele trawek
a opuchlaki to nie wiem jak się znalazły w begoniach bo co roku robię sadzonki sama i zawsze wsadzam do nowej ziemi, jakoś wlazły