Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 08:43, 28 mar 2014

iwonaal napisał(a)
Elu, napracowałaś się. A te paskudy miałaś w zeszłorocznych donicach?
tak w zeszłorocznych
Katkak 19:37, 28 mar 2014

Hej Kochana, chyba wreszcie na dobre obudziłam się z zimowego snu więc zaglądam w stare kąty A tu zmiany, zmiany, zmiany, WOW! Ale się dzieje I wiosna tak pięknie się u Ciebie zaczęła. Czyżby mężuś grilka budował? Ale fajowo Buziolki Eluś
Agania 20:03, 28 mar 2014

Tyle pracy Ela, a tu taka niespodzianka, tfu, wstrętne opuchlaki, ja się na cos takiego jeszcze nie natchnęłam, ale tak ja Tusiala mam pędrole, jeż mam nadzieję mieszkający u m,nie z \e swoja rodziną, robią z nimi dobrą robotę
elzbieta_g 20:51, 28 mar 2014

Katkak napisał(a)
Hej Kochana, chyba wreszcie na dobre obudziłam się z zimowego snu więc zaglądam w stare kąty A tu zmiany, zmiany, zmiany, WOW! Ale się dzieje I wiosna tak pięknie się u Ciebie zaczęła. Czyżby mężuś grilka budował? Ale fajowo Buziolki Eluś

Kasieńko dobrze, że wróciłaś i wszystko z synkiem ok. gril już mamy dawno to wędzarnia rośnie na pyszne szyneczki
elzbieta_g 20:53, 28 mar 2014

Agania napisał(a)
Tyle pracy Ela, a tu taka niespodzianka, tfu, wstrętne opuchlaki, ja się na cos takiego jeszcze nie natchnęłam, ale tak ja Tusiala mam pędrole, jeż mam nadzieję mieszkający u m,nie z \e swoja rodziną, robią z nimi dobrą robotę

cóż poradzić , każdy ma jakieś robale lub szkodniki ale my z roślinamy i tak wygramy
Bogdzia 21:27, 28 mar 2014

Ale paskudztwo miałas w tych begoniach.Dobrze ze sie tego pozbyłas.
gierczusia 22:11, 28 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)

Kasieńko dobrze, że wróciłaś i wszystko z synkiem ok. gril już mamy dawno to wędzarnia rośnie na pyszne szyneczki

Śinianki mi szaleją .... A toż niezdrowo jeść o takiej porze ...
gierczusia 22:13, 28 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)

cóż poradzić , każdy ma jakieś robale lub szkodniki ale my z roślinamy i tak wygramy

Eluś .. Jaszczurkę Ci wysłać kurierem ??... Coby Ci te paskudnisie wyżarła ??

Buziaki , miłego weekendu
Marta7 08:47, 29 mar 2014

Ela pospacerowalam po Twoim pięknym ogrodzie,pooglądałam tawułkę ,forsycję i śliczną puszkinię i niesympatycznie wyglądające robaczki,fajny ten spacer!
Pozdrawiam serdecznie-Aha! Mąż też fajny!
Katkak 11:26, 29 mar 2014

Ale fajowo Super, że Twój mąż to taka złota rączka O tak, z syniem super Teraz w nocy tak cichuteńko śpi, beż chrapania, sapania, że aż uwierzyć nie mogę No i może już nie będzie tak chorował. A przede wszystkim nie grozi Mu już niedosłuch Była z Nim na sali dziewczynka, która przez takiego niby głupiego migdała miała już 40% niedosłuchu. Nie do wiary ile taki migdałek potrafi kłopotu narobić. Na szczęście wszystko jest odwracalne i do wyleczenia. A małe dzieci wspaniale znoszą te zabiegi. Starszy chłopiec, miał może 11-12 lat biedny wymiotował bardzo dużo po tym zabiegu i musiał zostać dzień dłużej, a te małe bąki już z godzinkę po zabiegu harcowały Na dobrą sprawę Fifi nawet nie bardzo kuma, że miał jakiś zabieg. Wie tylko, że nie ma już migdałków (tzn zostały dwa, ale przycięte) i mówi, że w szpitalu było fajnie bo mógł grać na tablecie Super macie ten oddział otolaryngologiczny, świetni fachowcy i wspaniała opieka Ale wydostać się z Jasła - masakra. Dwa autobusy na krzyż Najważniejsze, że wszystko za nami. Buziolki Eluś Obiecuję, że się poprawię i będę zaglądać duuuuużo częściej