Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

Ania74 22:35, 04 maj 2014

Ło!! 200 stuknęło dwie strony temu Gratulacje!!!
Alisonek 23:21, 05 maj 2014

puk puk Ela gdzie jesteś? ciągle grillujesz i majówkowujesz się??? za dobrze nie masz? wracaj do nas z nowymi zdjęciami
elzbieta_g 08:38, 06 maj 2014

gierczusia,Skula,kasiek,Alisonek, AniaDS, iwonaal ,Dorota123 ,Nikita ,Ania74 dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za miłe słowa i wybaczcie, że odpisuje hurtem ale jestem ostatnio nieczasowapochłania mnie taka dziedzina jak:,,komunia", geodeta, notariusz i tradycyjne obowiązki ,,kury domowej'' na dodatek mróz dziś poszalał po ogrodzie i poniszczył to i owo
pozdrawiam odwieszających i miłego dnia
elzbieta_g 13:08, 06 maj 2014

korzystając z przerwy na kawę pokażę co narobił mi dzisiejszy przymrozek

hortensja ogrodowa

winobluszcz

nie wspomnę o liliowcach ale może się podniosą i klonik mimo okrycia białą włókniną trochę go złapało dziś będzie pewno powtórka nocą
Katkak 17:05, 06 maj 2014

Ja Cię kręcę, ale się powyrabiało z tym przymrozkiem aż się boję żeby i do mnie nie przylazł. Mąż rano jechał do pracy to mówił, że samochody białe, ale tu u nas między domkami jakoś spokojnie na razie. I oby tak dalej. Dziś już chyba ostatni chłodek i potem ma już być cieplutko. Mój mężuś gdzieś prognozę obczajał. Elunia pozdrawiam
inag 20:10, 06 maj 2014

O kurcze! Az zal patrzec... Hortensji dopiero "sie ucze" ale winobluszcz mam spory i w zeszlym roku to samo mu sie przytrafilo. Bardzo szybko sie pozbieral i nadrobil zaleglosci.. takze Twoj na pewno tez "wyzdrowieje"
Trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze!
Dorota123 22:02, 06 maj 2014

Żal podmarzniętych roślinek
malgorzata_s... 22:04, 06 maj 2014

Eluś przykro mi że roślinki podmarzły Szkoda U mnie mróz też był ale straty niewielkie Buziam Elu
tusiawka 22:15, 06 maj 2014

Ale przymrozek poczynił zniszczenia.

W hortensji może to tylko liście, a kwiatki w środku przeżyją. Ja tak miałam jakiś miesiąc temu z hortensją, kupioną w marcu i trzymaną w garażu. Miała już spore liście jak ją wystawiłam i po jakimś czasie złapał ją przymrozek. Liście musiałam poobrywać ale kwiaty przeżyły i teraz nie widać już jaka była biedna.
elzbieta_g 22:18, 06 maj 2014

Kasiu ciebie mróz oszczędził...szczęściara

Ilona przykryłam tylko pomidory pod folią i klona a do głowy mi nie przyszło by jeszcze hortensje ogrodowe okryć bo dużo ich nie mam ...aż 4

Dorota żal ale cóż zrobić całego ogrodu nie okryje

Gosiuu mnie musiał być spory bo porucz hortek, winobluszczu to złapało azale i klona co był okryty, i wiele jeszcze innych drobnych roślinek typu dale, paprocie ale dziś może mrozu nie będzie bo w tej chwili na termom. jest +12ale klona i kwitnące pomidorki nakryłam