Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

MamaMagda 22:10, 09 cze 2014

piekne masz te donice! zdolniacha z tescia ale Ty tez pieknie je obsadzilas
katarzynkak 08:20, 10 cze 2014

MalgosiaR napisał(a)
Witaj Kasiu,

odwiedzam Cię w rewanżu ...wrzuciłam zdjęcia tej rabaty z klonem

Kasiu sporo pracy wykonałaś z odchwaszczaniem, dobrze wiem jaki to ból. Teraz do przodu pójdzie tak jak z tą różaną rabatą.

Małgosiu dziękuje i za odwiedziny i za zdjęcia raabty z klonem.
Ciągle szukam inspiracji na rabate przy samym wejsciu.
Może TY cos podpowiesz?

katarzynkak 08:23, 10 cze 2014

olga_ napisał(a)
Super przemiany u Ciebie. Widze ze kombinujesz jak i ja Bede zaglądała co nowego u Ciebie. Też mam podobną pomocnicę do Twojej, Gabrysia we wrześniu bedzie miała 2 latka. Pozdrawiam upalnie

Helou Olga
Dzięki za komplementa, ale co mi tam do Twoich poczynań.
Kombinuje jak koń pod górke. O ile by było łatwiej mieć projekcik od Danusi...

A Gabrysia duzo pomaga w ogrodzie?
katarzynkak 08:35, 10 cze 2014

MamaMagda napisał(a)
piekne masz te donice! zdolniacha z tescia ale Ty tez pieknie je obsadzilas

Marto Dziekuje w swoim i Teścia imieniu
Teraz jak skończą się prace w polu, chciałabym, żeby zrobił mi kratkę na powojnik i ławeczkę na półkole koło zakątak różanego.
olga_ 14:04, 10 cze 2014

katarzynkak napisał(a)

Helou Olga
Dzięki za komplementa, ale co mi tam do Twoich poczynań.
Kombinuje jak koń pod górke. O ile by było łatwiej mieć projekcik od Danusi...

A Gabrysia duzo pomaga w ogrodzie?

Dobra, dobra nie badz taka skromniacha Ja też przecież nie mam projekciku od Danusi nie udało się, wstrzeliłam się w nieodpowiedni termin. Ale cóż to też ma swoje plusy. Co do Gabrysi to pomocnik z niej jest ogromny, wyrywa wrzosy zamiast chwastów, i nosi kore na podworze. Ale co my byśmy bez nich zrobiły,prawda
Mirella 14:10, 10 cze 2014

katarzynkak napisał(a)

Mirella wiesz, ja już się cieszę z tych paru pąków. Mam nadzieję, że bedzie kiedys taki piekny jak u Ciebie.

Kasia nie ma innej opcji, będzie szybciej niż myślisz.
katarzynkak 21:57, 10 cze 2014

olga_ napisał(a)

Dobra, dobra nie badz taka skromniacha Ja też przecież nie mam projekciku od Danusi nie udało się, wstrzeliłam się w nieodpowiedni termin. Ale cóż to też ma swoje plusy. Co do Gabrysi to pomocnik z niej jest ogromny, wyrywa wrzosy zamiast chwastów, i nosi kore na podworze. Ale co my byśmy bez nich zrobiły,prawda

Moja Hanusia tez chce mi pomagać w pieleniu i zawsze wyrywa to, co akurat chwastem nie jest Zrywa wszelkie kwiatki dla Tatusia, gada z pszczołami, które przylatują do szałwi i nosi zamiast kory- kamyki
Ale masz racje Olga, co my byśmy bez nich zrobiły. Nie wyobrażam sobie życia bez tej mojej Kruszynki
katarzynkak 21:58, 10 cze 2014

Mirella napisał(a)

Kasia nie ma innej opcji, będzie szybciej niż myślisz.

Mirella chyba jakieś dobre fluidy podesłalaś, bo moje 2 edenki strzeliły w górę Niestety zapomniałam zrobić dziś fotki.

Czy u Ciebie też tak upalnie?
Mala_Mi 22:27, 10 cze 2014

Kasiu.. ja u Ciebie już bywałam.. i początek śledziłam uważnie.. widzę wielkie zmiany.. i to na plus
Niestety z braku czasu tylko końcówkę tym razem prześledziłam.. co prawda cały wątek ma malutko stron.. ale ... mam teraz młyn i nie wyrabiam na zakrętach.. ale w razie pytań wal do mnie śmiało i wołaj o pomoc.. jak będę mogła to pomogę..

A na tojesć kropkowaną uważaj bo bardzo ekspansywna..

A ja jako dziecko byłam taka jak Twoja córcia... kwiatuszkowa
katarzynkak 22:34, 10 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu.. ja u Ciebie już bywałam.. i początek śledziłam uważnie.. widzę wielkie zmiany.. i to na plus
Niestety z braku czasu tylko końcówkę tym razem prześledziłam.. co prawda cały wątek ma malutko stron.. ale ... mam teraz młyn i nie wyrabiam na zakrętach.. ale w razie pytań wal do mnie śmiało i wołaj o pomoc.. jak będę mogła to pomogę..

A na tojesć kropkowaną uważaj bo bardzo ekspansywna..

A ja jako dziecko byłam taka jak Twoja córcia... kwiatuszkowa

Aniu dziekuję za odwiedziny i za komplementa.
Pamiętam dokładnie, że byłas i doradzałaś kamyki na szambie i są

Gdybyś miała nadwyżkę wolnego czasu to może podpowiedz mi, co zrobić z tą rabatą przy wjeżdzie. Bedę wdzięczna.

Dzięki za inf. o tojeści. Najwyżej przekopię na jesieni w inne miejsce w ogródku.