Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

MalgosiaR 12:51, 21 lip 2014

Czesc Kasieńko,
nadrobiłam wątek głównie zdjeciowo. Zmieniło się u Ciebie już bardzo dużo, sporo roślin dosadzonych, róże pięknie kwitną, a córa faktycznie najpiękniejszy kwiat
ModraSowa 22:44, 21 lip 2014

Witam Cię Kasieńko. Poczytałam co u Ciebie, jakiś czas mnie nie było.
Teraz chyba Ty wypoczywasz.Pozdrawiam obydwie dziewczyny i chłopaka też. A ja myślę,że On jednak docenia, tylko tak po męsku
Napia 22:43, 29 lip 2014

katarzynkak napisał(a)

Agusia dzięki,że wpadłaś
Z juki tez sie tak cieszę, bo po raz pierwszy zakwitła i to jak
Agawy mam juz pare lat. Przywiozłam na 1 roku studiów od koleżanki i tak sobie je trzymam i powiększam kolekcje.Może masz ochotę na agawę?

Te oleandry nie zmieszczą sie w donicach z agawami. Na razie odkłądam po cichu kase na trawy

Kasiu, u mnie w tym roku juka też kwitła po raz pierwszy i jak pięknie było
Za agawy dziękuję - rosną mi już dwie ładne w donicach. Może podpowiesz mi co zrobić, by co roku nie wycinać mnóstwa młodych pędów
Jakie trawy planujesz? W tym temacie jestem zupełnie zielona, bo, wstyd się przyznać, kiedyś nie przepadałam za trawami, a teraz napatrzyłam się na O. i tez chcę mieć
katarzynkak 21:34, 02 sie 2014

Witajcie po dłuższej przerwie

Udało nam się skoczyć na parę dni nad piekne polskie morze i aż wracac się nie chciało...

Nallar 21:36, 02 sie 2014

katarzynkak napisał(a)
Witajcie po dłuższej przerwie

Udało nam się skoczyć na parę dni nad piekne polskie morze i aż wracac się nie chciało...

Witam po urlopie.
katarzynkak 21:38, 02 sie 2014

Mimo różnych niuansów, niepewnej pogody lubię te nasze polskie bagienko

Pokaże Wam jeszcze jakich mieliśmy gości w wynajmowanym domku

katarzynkak 21:39, 02 sie 2014

Nallar napisał(a)

Witam po urlopie.

O Ewcia jaki szybki odzew

Co u Ciebie?
katarzynkak 21:41, 02 sie 2014

MalgosiaR napisał(a)
Czesc Kasieńko,
nadrobiłam wątek głównie zdjeciowo. Zmieniło się u Ciebie już bardzo dużo, sporo roślin dosadzonych, róże pięknie kwitną, a córa faktycznie najpiękniejszy kwiat

Gosiu dzięki za odwiedziny U mnie zmiany jak żółw, ale do przodu, za to u Ciebie strzała A Twoje kwiatuszki też pewnie najpiękniesze w ogrodzie
katarzynkak 21:42, 02 sie 2014

ModraSowa napisał(a)
Witam Cię Kasieńko. Poczytałam co u Ciebie, jakiś czas mnie nie było.
Teraz chyba Ty wypoczywasz.Pozdrawiam obydwie dziewczyny i chłopaka też. A ja myślę,że On jednak docenia, tylko tak po męsku

Aniu dzięki za odwiedziny i miłe słowa. Wiesz, Ty chyba masz racje z tym moim M. Dzisiaj mi nawet woził darń a ja zrywałam
katarzynkak 21:45, 02 sie 2014

Napia napisał(a)

Kasiu, u mnie w tym roku juka też kwitła po raz pierwszy i jak pięknie było
Za agawy dziękuję - rosną mi już dwie ładne w donicach. Może podpowiesz mi co zrobić, by co roku nie wycinać mnóstwa młodych pędów
Jakie trawy planujesz? W tym temacie jestem zupełnie zielona, bo, wstyd się przyznać, kiedyś nie przepadałam za trawami, a teraz napatrzyłam się na O. i tez chcę mieć

Agnieszko odnośnie agaw- u mnie też wyrastaja i to na potęgę, ale ja je po prostu na wiosne wycinam nożem. Wczesniej robiłam sadzonki, ale teraz to już wszyscy zn ajomi mają agawy, wiec wyrszucam.

Trawki na tej rabacie koło szamba będą i to już niebawem, bo odłozyłam kase. Planuje tam hakonechloe macra Aureola. Mi tez sie bardzo podobaja miskanty gracki, ale musze najpierw znaleźć dla nich miejsce zanim je zakupię