Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "Niezdecydowana ogrodniczka"

"Niezdecydowana ogrodniczka"

Pszczelarnia 13:30, 03 paź 2014

Coś jest nie tak z tym rogiem.
Ten element 3 tawuły + trzmielina na pniu w przesunięciu daje po oczach. Kula bukszpanowa dokładnie na rogu siatki tylko zwraca uwagę na róg rabaty, podkreśla go. Przez to trzm. + taw. wydają się doczepione. Mnie tawuły złote pod złotą tzrmieliną - się nie widzą jednak. Lepiej będzie tylko berberys w kulkach i zawilce różowe jesienne niskie.
Ale może dziewczyny coś doradzą, bo nie umiem tutaj ocenić (moge być nieobiektywna, bo nie przepadam za trzmielinami i kijami). Ale hortensja i tutaj będzie dobrze wyglądać.
MarzenaG 13:32, 03 paź 2014

EWO. DZIĘKUJE , MUSZE TO WSZYSTKO PRZEMYŚLEĆ DOKŁADNIE
popcorn 15:27, 03 paź 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Coś jest nie tak z tym rogiem.
Ten element 3 tawuły + trzmielina na pniu w przesunięciu daje po oczach. Kula bukszpanowa dokładnie na rogu siatki tylko zwraca uwagę na róg rabaty, podkreśla go. Przez to trzm. + taw. wydają się doczepione. Mnie tawuły złote pod złotą tzrmieliną - się nie widzą jednak. Lepiej będzie tylko berberys w kulkach i zawilce różowe jesienne niskie.
Ale może dziewczyny coś doradzą, bo nie umiem tutaj ocenić (moge być nieobiektywna, bo nie przepadam za trzmielinami i kijami). Ale hortensja i tutaj będzie dobrze wyglądać.

Ewo, no rzeczywiście trzmielina i tawuły wyglądają jak doklejone, może Marzenko miałabyś 3 małe kulki buksikowe zamiast tawuł? Nawiązywałyby do reszty rabaty, nie różniłyby się tak bardzo? To taki mój pomysł na szybko.
Dość równo Ci wyszły te buksiki posadzone Myślę że trawy pomiędzy złagodzą ten efekt.
popcorn 15:28, 03 paź 2014

co do reszty - później się wczytam - kończę pracę, pędzę z Młodą do dentysty.
pozdro
k.
popcorn 09:48, 05 paź 2014

puk puk, jak tam?
MarzenaG 18:52, 05 paź 2014

Hej, Karola, dzisiaj odpoczywam na maksa.
Wczoraj porobilam w ogródku. Myślę, że do wiosny to będzie koniec, mąż kombinuje z systemem nawadniającym więc mam zajętego kompa i nie mogę wrzucic fotek;( zastanawiam się nad podmianą tawulek na buksiki, raczej tak zrobię na koncu rabatki dosadzilam różyczki okrywowe w kółku z lawendą jeszcze potrzebne tam jakieś niskie trawki chyba?
MarzenaG 22:36, 05 paź 2014

MarzenaG 23:04, 05 paź 2014

Tess 04:57, 06 paź 2014

Marzenko, byłam od piątku na wsi i net fiksował i odmawiał współpracy.
Ale widzę, że już posadzone i zima może przychodzić
Możesz być z siebie zadowolona.
Miłego tygodnia
MarzenaG 07:15, 06 paź 2014

Dziękuję Teresko, posadziłam wszystko oprócz tych zielonych listków -przywrotnika. Dzisiaj jeszcze dokończę no i cebulki chcę jeszcze powtykać na rabatki
Całkiem zadowolona to nie jestem