Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

agam 08:19, 10 kwi 2014

Tusiala napisał(a)

Czy to modrzew szczepiony? Jeśli tak to możesz obciąć mu te zwisającego gałązki, ładnie się zagęści.

Wiosna U Ciebie na całego. Bylinowe już takie duże, u mnie dopiero wychodzą z ziemi.
leon60 08:20, 10 kwi 2014

Marta szalejesz masę pracy zrobiłaś cisy i wisienki wyglądają rewelacyjnie
elzbieta_g 08:24, 10 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Hakuro wypuszcza listki. A Elka bała się ciąć

no dobra przyznaje racje,ale nawet po moim niewielkim cięciu widzę , że wypuszcza zielone tam gdzie dawniej była łysa gałąź
kitek81 08:29, 10 kwi 2014

Kochana, mówisz, że synek nie zawsze da popracować w ogrodzie, przecież Wy idziecie jak burza! Podziwiam za ogrom pracy, który już w ciągu ostatnich dni wykonaliście super wyszło
pozdrawiam
Tusiala 08:31, 10 kwi 2014

Byliny teraz dopiero tak wyszły. Aż sama się zdziwiłam, że tak z nienacka A po wczorajszym deszczu to już w ogóle pójdą, że ho ho
Tak Agnieszko to modrzew. Nie wiedziałam, że mam go przycinać. Czy wystarczą te dolne gałązki, które zaznaczyłam?

Olu cieszę się, że Ci się moje nowości podobają Jeszcze mam huk pracy bo pod nimi muszę przygotować ziemię, dosadzić inne rośliny, wysypać korę i zrobić idealną linię prostą. Ale już się cieszę na te działania

Elka pewnie, że wypuści. Przecież został do tego zmuszony siłą i przemocą

Tusiala 08:40, 10 kwi 2014

Kasiu dziękuję Ci bardzo Było to możliwe dlatego, że Mąż miał wyjątkowo wolną sobotę i na przemian zajmowaliśmy się Synkiem. Gdy ja wyznaczałam miejsce na roślinę, On zajmował się Synkiem. Gdy On kopał dół to ja zajmowałam się Małym. I wspólnie się udało. A Synek uwielbia wskakiwać do tych dołów a jeszcze bardziej wskakiwać pod strumień wody z węża. I tak to jest z tym naszym Maleństwem

Uwielbiam jej kwiaty. Są widoczne niemal z każdego miejsca w ogrodzie

kitek81 08:47, 10 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Kasiu dziękuję Ci bardzo Było to możliwe dlatego, że Mąż miał wyjątkowo wolną sobotę i na przemian zajmowaliśmy się Synkiem. Gdy ja wyznaczałam miejsce na roślinę, On zajmował się Synkiem. Gdy On kopał dół to ja zajmowałam się Małym. I wspólnie się udało. A Synek uwielbia wskakiwać do tych dołów a jeszcze bardziej wskakiwać pod strumień wody z węża. I tak to jest z tym naszym Maleństwem

Uwielbiam jej kwiaty. Są widoczne niemal z każdego miejsca w ogrodzie

my robimy podobnie, teraz w ostatni weekend teściowa została, to było łatwiej, bo dzieciakami się zajęła, teraz jak mam urlop, 2 dni też jest, ale co z tego, jak pogoda kiepska :/ dziś popołudniu jedzie do siebie, więc z dzieciakami będziemy musieli robić i kombinować, jak Wy! dlatego tak mi zależy na ogrodzeniu, bo jak będzie, to i dzieciaki będą mogły sobie spokojnie latać, a my wtedy też damy radę coś podłubać w ogrodzie

pozdrawiam
Tusiala 08:50, 10 kwi 2014

Kasiu - Otóż to, rozumiemy swoją sytuację znakomicie
My również czekamy na płot bo do ucieczki Mały pierwszy
agam 08:55, 10 kwi 2014

Marta ja ciacham swoje tak jak na żółto zaznaczyłam. Jest bardzo gęsty. Te odstające jeżeli to gałązki modrzewia oczywiście też wytnij.

Tusiala 09:01, 10 kwi 2014

Ha ależ skromnie go przycięłam Zrobię to jak Męża nie będzie bo to On kupił i to Jego pupil więc po co ma się denerwować A tak nawet nie zauważy Te odstające to już gałązki glicyni, która wspina się po pręcie metalowym na balkon Dzięki Aga za podpowiedź

Tu widać lepiej:

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies