Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

agam 09:40, 09 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Aga ja się troszkę obawiam, że też idę w tym kierunku. I najpierw ogród. A zresztą tłumaczę sobie, że Synek mały to wszystko ubrudzi rączkami, potłucze, poniszczy więc i tak potem trzeba będzie malować i kupować do domku

To Twoje tłumaczenie ma sens, naprawdę. Ja już generalny remont planuje . Bliźniaki, duży pies i dwa koty wystarczy. Zapomniałam o kominku z płaszczem wodnym i białych ścianach Kto to wymyślił ???
elzbieta_g 09:41, 09 kwi 2014

postarałaś się i to jak wisienki prościutkie i jak wysoko szczepione magnolia piękna
podlewa u ciebie?
Tusiala 09:48, 09 kwi 2014

Aga a ile mają Twoje bliźniaki? Rzeczywiście przy takiej rzeszy w domu trudno wymagać nieskazitelności Ale wieczory zimowe i chłody letnie przy tym kominku to sama przyjemność

Elu Mąż trzymał pion i wszystko podlewa. Zapowiadali deszcze a tu pieć kropel spadło i nic. Może coś dziś....
elzbieta_g 09:55, 09 kwi 2014

u mnie pada od wczoraj już woda mi stoi na moich glinianych rabatach i z oczka się wylewa rzucę kilka wiader w twoim kierunku może doleci
agam 09:56, 09 kwi 2014

Bliźniaki w lipcu skończą 10. Miały 2 kiedy się wprowadziliśmy. Kominek spełnia u nas funkcję pieca w zimie, praktycznie nie korzystamy wtedy z gazu. Jak na razie lubimy tą "kotłownię" w salonie , syf wokół trochę mniej, ale coś za coś .
Tusiala 09:56, 09 kwi 2014

Elu to ja poproszę więcej niż kilka u mnie z kolei piachy więc nigdy nie narzekam na żadną kroplę.
Tusiala 09:58, 09 kwi 2014

Aga toż Ty masz już niezłe rączki do pomocy Nie dość, że oszczędnie to i przyjemnie
Ewa4 10:02, 09 kwi 2014

Ciski świetnie zakryją sciane tarasu a i tło nadadzą fajnie teraz wygląda .
Ania 10:12, 09 kwi 2014

Jestem z rewizytą Piękne magnolie, szafirki w moim ulubionym kolorze wszystko masz tak duże już i pięknie rosnące, widać że ogrodniczka serce wkłada w prace Widzę, że masz też żywopłot z jałowca Scyrocket, jak Ci się sprawuje? bo mój wymaga najwięcej uwagi w całym ogrodzie Pozdrawiam i zostawiam wyrazy uznania dla ogrodniczki
agam 10:17, 09 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Aga toż Ty masz już niezłe rączki do pomocy Nie dość, że oszczędnie to i przyjemnie

Z tymi rączkami do pomocy to bym nie przesadzała Tęsknię do momentów kiedy wyrywały sobie węża lub konewkę żeby coś podlać .... Teraz tylko narzekają że trawnika co chwilę mniej i nie mają gdzie w piłkę kopać.

Twoje wisienki na jakiej wysokości szczepione? Jak podrosną będzie pięknie. Widziałaś Danusiny szpaler przed ogrodzeniem? Wygląda przepięknie o każdej porze roku.