To Twoje tłumaczenie ma sens, naprawdę. Ja już generalny remont planuje . Bliźniaki, duży pies i dwa koty wystarczy. Zapomniałam o kominku z płaszczem wodnym i białych ścianach Kto to wymyślił ???
Aga a ile mają Twoje bliźniaki? Rzeczywiście przy takiej rzeszy w domu trudno wymagać nieskazitelności Ale wieczory zimowe i chłody letnie przy tym kominku to sama przyjemność
Elu Mąż trzymał pion i wszystko podlewa. Zapowiadali deszcze a tu pieć kropel spadło i nic. Może coś dziś....
Bliźniaki w lipcu skończą 10. Miały 2 kiedy się wprowadziliśmy. Kominek spełnia u nas funkcję pieca w zimie, praktycznie nie korzystamy wtedy z gazu. Jak na razie lubimy tą "kotłownię" w salonie , syf wokół trochę mniej, ale coś za coś .
Jestem z rewizytą Piękne magnolie, szafirki w moim ulubionym kolorze wszystko masz tak duże już i pięknie rosnące, widać że ogrodniczka serce wkłada w prace Widzę, że masz też żywopłot z jałowca Scyrocket, jak Ci się sprawuje? bo mój wymaga najwięcej uwagi w całym ogrodzie Pozdrawiam i zostawiam wyrazy uznania dla ogrodniczki
Z tymi rączkami do pomocy to bym nie przesadzała Tęsknię do momentów kiedy wyrywały sobie węża lub konewkę żeby coś podlać .... Teraz tylko narzekają że trawnika co chwilę mniej i nie mają gdzie w piłkę kopać.
Twoje wisienki na jakiej wysokości szczepione? Jak podrosną będzie pięknie. Widziałaś Danusiny szpaler przed ogrodzeniem? Wygląda przepięknie o każdej porze roku.