Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Alisonek 20:48, 27 sty 2014

Przyszłam się przywitać z sąsiadką i pooglądać Twój ogród...bo przy takim areale to trzeba mówić o ogrodzie wielkim
Dużo masz już u siebie zrobione i dopracowane, rondo z bukszpanikiem jest genialne!!!
Chyba jak u każdego,także i u Ciebie na wiosnę szykują się kolejne rewolucje tylko chwalić
Pochwal męża za piaskownicę, super wykonanie, muszę mojemu pokazać tylko u nas musiałby być daszek bo za dużo kotów się kreci :/
Co jeszcze...tulipanowiec i katalpy boskie, zakochać się można, i chyba dołączę je do listy moich chciejstw
Pozdrawiam i będę oficjalnie podglądać
Ivvvona 21:36, 27 sty 2014

Witaj Marto! Dziękuję za powitanie w moim wątku. Przyszłam z rewizytą zobaczyć Twój ogród. Przejrzałam co prawda tylko pismo obrazkowe. Po tytule wątku sądziłam, że zaczynasz przygodę ogrodową, a tu już takie piękne nasadzenia! Widzę, że planujesz już następne rabaty - będę więc podglądać i kibicować. Życzę powodzenia i pozdrawiam.
Tusiala 08:15, 28 sty 2014

Ale miło mi się zrobiło, że tylu Gości do mnie wpadło

Kasiu cieszę się, że do mnie wpadłaś. Dużo stron nie ma do oglądania więc myślę, że w tym wolnym czasie (o ile go znajdziesz) przejrzysz to i owo Działkę mam sporą, stoi na niej dom i garaż. Gęsta zabudowa może się wydawać, gdyż mam bardzo wąski wjazd i dom stoi nie całe 5 metrów od granicy południowej z sąsiadem ale to tylko tak wygląda a w rzeczywistości to spora przestrzeń. Wpadaj jak najczęściej

Irenko z tymi prognozami to zupełnie się z Tobą zgadzam. Te trzy dni to im jeszcze wychodzą ale reszta... nie ma co patrzeć bo zawsze jest inaczej. Ja się trzymam tego, że styczeń już za nami, luty jest krótki i szybko przeleci a w marcu WIOSNA

Aga jasne, że śnieg lepszy od byle szarugi i pluchy. A wszystko tak pięknie wygląda. I Synek taki zachwycony śniegiem

Aniu dobrze, że Mężowie podpowiadają bo widać, że przyzwyczaili się do naszych ekscesów A masz jakieś zdjęcie zrobione przez Twojego Męża?

Alisonku witaj serdecznie u mnie Cieszę się, że Ci się u mnie podoba i że moje drzewa przypadły Ci do gustu. Tak zmiany będą i mam nadzieję, że uda mi się sporo zrobić. Męża pochwalę i z pewnością się ucieszy. Dziękuję
Tulipanowiec jest drzewem bezproblemowym, ma piękne liście i ślicznie się wybarwia. Nie choruje (odpukać). Teraz tylko czekam aż zakwitnie. Może się doczekam. Też uwielbiam katalpy. Strasznie mi się podobają. A jak jeszcze zobaczyłam u Ani (Małej Mi) to aż nie chciało mi się wierzyć, że będę miała kiedyś takie cudne drzewa.
Również pozdrawiam i zapraszam

Iwonko witaj wcale się nie dziwię, że oglądasz tylko obrazki. Przecież tu tyle tego, że ja też nie ogarniam całości i pewnie nigdy nie będę ogarniać choć jestem już tu parę miesięcy. Iwonko ja mam jeszcze ponad połowę działki do obsadzenia dlatego mam nadzieję, że w przyszłości…. Miło, że wpadłaś

Dzisiaj u mnie bardzo przyjemnie. Tylko delikatny mrozik, wszystko w delikatnym puchu. Tak czysto, biało, delikatnie się zrobiło. Wreszcie tak jak lubię mimo, iż pod śniegiem jeszcze lud.

elzbieta_g 08:23, 28 sty 2014

Tusiala napisał(a)

a cóż to za serpentynki...wierzba?
Tusiala 08:31, 28 sty 2014

Elu wierzba mandżurska. Uwielbiam robić jej zdjęcia zimą

elzbieta_g 08:35, 28 sty 2014

to teraz już wiem co u mnie rośnie....moja jeszcze młoda i posadzona za altanką bo nie wiedziałam co to
elzbieta_g 09:33, 28 sty 2014

Martuś kuknij do mnie i zidentyfikuj
Tusiala 09:47, 28 sty 2014

Elu u mnie jest już spora a ma jakieś 6 lat. Tu jest za pęcherznicą z lewej strony.

Tusiala 10:10, 28 sty 2014

Znalazłam jeszcze stare zdjęcia wierzby. Co prawda jedną wydałam ale druga nadal jest

Tusiala 10:12, 28 sty 2014

Jej listeczka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies