Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Tusiala 08:07, 27 sty 2014

W weekend nie mam czasu odpalić kompa. To jedyny czas, który w całości mogę przeznaczyć na Synka a oprócz tego pranie, sprztąnie, pieczenie i takie tam. Dlatego przeważnie w poniedziałek odrabiam zaległości na forum
I jak zwykle szybko zleciały te dwa dni. Sporo pracy ale też i przyjemności było. W sobotę -14 w dzień. Okropność. A wczoraj troszkę lepiej i poprószył śnieg. Więc lodowa kraina u mnie została pokryta delikatnym puchem i zrobiło się nieco przyjemniej dla oka.

Elu jakże mogłabym nie wrócić

Gabrysiu u mnie tyle samo było stopni w sobotę. W ogrodzie nie byłam tylko na małych zakupach żeby Synek choć troszkę wyszedł z domu

Edo pochodziło, pokopało, pograbiło, podziabało

Nikita z tego co widzę to rewolucje prawie u każdego się szykują więc jest nas troszkę więcej. Ależ będzie fajnie tak hurtem pracować w ogrodzie a w wolnych chwilach dzielić się na forum tym, co się zrobiło

Aganiu aparat był i zaraz to pokażę

Kasiu mam nadzieję, że Ty również miło spędziłaś weekendzik

Gosiu no widoczki to masz piękne

elzbieta_g 08:46, 27 sty 2014

widzę, że nawet słoneczko miałaś by fotki ładnie wyszły
Tusiala 10:15, 27 sty 2014

Elka słońce było ale jakoś nie odczułam by grzało

Zielono kwitnące

kitek81 11:20, 27 sty 2014

o śniegu nawet napadało
u mnie wczoraj też napadało sporo, mrozik zelżał, ale za to wiatrzysko jest!
zielone kwitnące też piękne
pozdrawiam
Milka 12:40, 27 sty 2014

Marta, masz piękną zimę jaka pogoda, słońce
ale już powoli idzie cieplejsza aura...z tym czasem cięzko, jak jest robota, nie da się byc na forum..
Tusiala 13:01, 27 sty 2014

Kasiu wczoraj prószyło cały dzień więc za kostki napadało. Podobno zielono kwitnące były w sobotę

Zima pięknie wygląda Irenko tylko żeby już tak nie mroziło. Też słyszałam, że od piątku ma być na +
kasiek 14:45, 27 sty 2014

Przyszłam z rewizyta i zachwytem nad zimowymi fotkami (reszte oglądnę w wolnym czasie )
Juz czuje głęboka empatie do tego miejsca patrząc na domek, kolory na nim i otulenie go drzewkami podobne do moich). Masz chyba dość gęsta zabudowę, jak u mnie?
Milka 14:47, 27 sty 2014

Zima pięknie wygląda Irenko tylko żeby już tak nie mroziło. Też słyszałam, że od piątku ma być na +

Tak zapowiadają i tego się trzymam a tak w ogóle, to i tak mogą prognozować na 3-4 dni, to ma szansę się sprawdzić, reszta, jak się uda
bleebla 16:09, 27 sty 2014

No proszę prosze ja zaglądam a tu śnieg.
Z dwojga złego lepszy śnieg niż szaruga
Mala_Mi 20:48, 27 sty 2014

Tusiala napisał(a)
Elu na szczęście się przyzwyczaili, że prawie nie ma dnia, żebym bez aparatu nie wychodziła. A ostatnio jak było tak lodowato to Mąż sam się pytał, kiedy idę w ogród Choć przyznam, że bałam się iść aby gdzieś się nie obalić

Ha, ha,mój też jak coś wypatrzy to daje mi aparat i mówi rób foto na forum