Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Mala_Mi 11:12, 28 sty 2014

Marta, mój robi foty ptakom.... i mi
Ptaki czasami pokazuję w jego ujęciach... a siebie nie..bo wybiera zawsze momenty nie nadające się do prezentacji.... np jak pielę wypięta dupskiem na cały śwat Potem muszę te szkaradztwa usuwać....
AgnieszkaW 11:16, 28 sty 2014

Wpadlam i zaleglości pooglądałam, poczytałam. Fotki zimowe śliczne. Pozdrawiam cieplutko
elzbieta_g 11:40, 28 sty 2014

Tusiala napisał(a)
Znalazłam jeszcze stare zdjęcia wierzby. Co prawda jedną wydałam ale druga nadal jest

mój jeden patyk to pikuś przy Twojej
malgorzata_s... 11:56, 28 sty 2014

U mnie śnieg pada dopiero dzisiaj. Mrozik faktycznie zelżał . Moja teściowa mówi jednak że to jeszcze nie ocieplenie trwałe. Podobno jest takie powiedzenie że jak mróz przed gromniczną popuści to po gromnicznej poprze. Co oznacza że po 2.02 znów będą mrozy silniejsze Ale może chociaż śnieg roślinki okryje Pozdrawiam.
elzbieta_g 12:32, 28 sty 2014

Tusiala napisał(a)

patrząc na te twoje kółeczka od razu skojarzył mi mi się ten ogród, z pięknymi wyspami
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1628-nasz-ogrod-kasia-i-tomek-z-radkowa
Alisonek 16:15, 28 sty 2014

Ale u Ciebie pięknie i zimowo ciesz się śniegiem
Agania 17:08, 28 sty 2014

Martuś, to u Ciebie też zima

Łanie wyglądają gałązki wierzby babilońskiej, u mnie już by były w wazonie
Ivvvona 20:16, 28 sty 2014

Zimy nie lubię, ale zimowe fotki juz tak, zwłaszcza kiedy ukazują piekno roślin, którego nie dostrzegamy latem. Śliczne te gałązki w lodzie i śniegu. Pozdrawiam.
kasiek 22:02, 28 sty 2014

I tu piekna zima, po fotkach zimowych widać że naprawdę masz areał, super!
Tusiala 08:45, 29 sty 2014

Aniu skoro robi głównie Tobie to Mu się chwali. A może lubi Cię w tych pozycjach, gdy pielisz? I chce to uwiecznić?

Agnieszko zawsze miło mi Cię gościć

Elu ale masz i kiedyś też się zrobi więcej niż patyk. A ja moje mocno cięłam żeby miały pełno patyków od dołu.
Jeśli chodzi o ogród z linku… cóż Ci mogę napisać…. Marzenie, które może, kiedyś, w przyszłości…. Dzięki

Małgosiu miejmy nadzieję, że te prognozy i Twojej teściowej powiedzenia się nie urzeczywistnią. Póki co cieszmy się delikatnym puchem i przyjemną aurą. Na saneczki hej

Alu cieszę się więc jeszcze takich zimowych zdjęć troszkę powklejam

Agatko cały czas zima i to drugi tydzień. W wazonie u mnie w domu nie bardzo może cokolwiek stać bo Synek grasuje

Iwono dziękuję. Za dwa miesiące będzie już wiosna. Miejmy nadzieję, że nie tylko kalendarzowa

Kasiu prawie 3000m więc jest co obiegać. I jest co myśleć

Dla wszystkich GOŚCI

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies