Matko!i córko! i jeszcze teściowo! jakie ogromne zakupy zrobiliście tego się nie spodziewałam cuda nad cudami pewnie cały dzień spędziliście w Iłowie???
Napiszesz mi na priv ile płaciłaś za tak duże rh??? bo u nas za takie co maja ledwo 3 pędy wołają ok 50 zł, a Twoje to już takie dorodne krzaczki są
Ojjj juz nie moge się doczekać jak je posadzisz...będzie cudownie.
Buziaki KAsiu, pozdrów Grzesia od nas
Cieszę się jak Ty się cieszysz bo jest z czego - szaleństwo!!!!
zyczę aby wszystko znalazło najlepsze miejsce w Twoim ogrodzie i aby pięknie rosły
ściskam Udanego weekendu
Normalnie wymiękłam. Ale zakupyyyyyyyyy Cieszę się z tobą bo to taka frajda takie cudności pod dom przywieźć i ustawić A jaka frajda z sadzeniem Buziaki i miłej pracy ogrodowej
Super dekoracje Kasiu ! Stokrotki w kompozycji ze stylowymi latarenkami i tymi kutymi elementami są śliczne i takie......romantyczne !
Pieknie!
Mam pytanie o tą płaską kwadratową donicę, ceramiczną ? a jakie ma wymiary ? i gdie kupiona jesli pamietasz, bo chciałabym 2 sztuki podobne. Musze zakryc donicami płaską betonową płytę, która jest wejściem do kanału burzowego, jest w kaształcie dużego prostokata z zaokraglonymi rogami. Płyta ta jest po środku rabaty, pod lasem, wysypałam ją kora ale mogłabym na niej postawic takie płaskie, niewysokie donice z jakimis sezonowymi dekoracjami albo innymi np. rojniki, rozchodniki etc. Nie chce stawiac jednej wielgasnej donicy bo sie sama jej nadźwiagm, wolałabym dwie np takie jak twoja... super by mi pasowały. Ojej ale sie rozpisałam. Pozdrawiam